REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nepraraskite iš susijaudinimo blaivios nuovokos. Įtampa didelė, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys, savo rankomis padarysite negerų dalykų. Nereikėtų rizikuoti, nervintis ir pykti, juk viskas praeina.

Tauras Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius ir šeimos reikalus, venkite smalsių žmonių. Pasaugokite sveikatą. Galimi nemalonumai dėl šeimos narių ar avarijos namuose.

Dvyniai Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos tvarkydami dalykinius reikalus ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Tik neskubėkite daryti išvadų.

Vėžys Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų: jums trūks objektyvumo bei atsargumo. Nerizikuokite vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite padarinius. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais.

REKLAMA

Mergelė Neleiskite sau veltis į ginčus (ypač šeimoje), mokėkite nereaguoti į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar neištesėto pažado.

Svarstyklės Avantiūrų venkite. Saugokite savo gerą vardą: neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus.

Skorpionas Neskubėkite, ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite užduotis. Būkite pagarbesni tėvo bei šeimos vyresniųjų nuomonei.

Šaulys Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkite: skubėdami taisyti, dabar pabloginsite reikalą.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Galimi mėginimai jus šantažuoti, pasistenkite atsilaikyti. Neverta sakyti savo tikrųjų minčių.

Vandenis Galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos pavojingiems žingsniams. Mokėkite išgirsti aplinkinių nuomonę (pretenzijas). Būkite švelnesni, atlaidesni savo vaikams.

Žuvys Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti. Negeras laikas pinigus investuoti, pirkti vertingų daiktų. Santykių su antrąja puse aiškinimasis gali baigtis skyrybomis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų