REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas

Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės horoskopą. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams turėtų būti pati geriausia savaitė, o kuriems teks palaukti geresnių laikų. Tiesa, vienam Zodiakui žadama, kad bus lengva pelnyti pripažinimą.

12

Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės horoskopą. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams turėtų būti pati geriausia savaitė, o kuriems teks palaukti geresnių laikų. Tiesa, vienam Zodiakui žadama, kad bus lengva pelnyti pripažinimą.

REKLAMA

Avinas.

Atrodo, galima atsipalaiduoti: darbe pamažu įsivyrauja vasarai būdinga rutina, atsiras daugybė priežasčių pasikalbėti su senais draugais ir naujais pažįstamais, domėtis tuo, kas svarbu bei įdomu, be to, nestigs ir įkvėpimo namus darant gražesnius ir jaukesnius.

Jautis.

Nemažai pastangų gali būti nukreipta piniginių reikalų link – ir dėl to, kad norisi, ir dėl to, kad aplinkybės sutaps palankiai, taigi ir naudos ilgai laukti nereikės. Nestigs darbo darbe, bet su visomis užduotimis susitvarkyta bus nesunkiai. Daug džiaugsmo suteiks susitikimai su draugais.

Dvyniai.

Būsite veiklūs, energingi, lengvai ir greitai tvarkysite visus reikalus (o jų dabar gali būti ne taip jau mažai), lengvai bendrausite, bus nesunku ieškoti reikalingos informacijos, mokytis ar mokyti kitus. Labai neblogai atrodys ir piniginiai reikalai. Palankus metas kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Kiek daugiau nedidelių darbų, visokių reikalų gali būti pirmoje savaitės pusėje, bet iš tiesų ir jie nelabai vargins, liks daug laiko sau. Tai svarbu, nes dabar būsite atsipalaidavę, jausmingi, linkę pasimėgauti visais smagiais ir maloniais dalykais. Bus lengva kurti grožį apie save.

REKLAMA

Liūtas.

Būsite labai atviri, noriai bendraujantys ir asmeninėmis, ir dalykinėmis temomis. Bus svarbu susitikti su artimais draugais, aptarti rūpimus reikalus, galbūt ir kai ko imtis tiesiog dabar. Labai veikli gali tapti mieloji antroji pusė – teks prie to kažkaip prisitaikyti.

Mergelė.

Daug nedidelių, bet gana svarbių darbų, visokių reikalų gali atsirasti darbe, profesijos srityje. Teks nedelsti ir imtis visko iš eilės. Tačiau energijos tikrai nestigs, tad su visomis užduotimis susitvarkysite nesunkiai. Pailsėti, pasidžiaugti maloniais dalykais padės artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Darbe darbo ne per daugiausia, bet čia gali būti kažkokių smagių, malonių aplinkybių, kurios labai džiugins. Labai palankus metas kelionėms, ypač tokioms, kurių metu dera poilsis ir pažintinė veikla. Patiks sportinio tipo pramogos, bus lengva pelnyti pripažinimą.

Skorpionas.

Tikėtina, kad dabar rūpės namai, būsto reikalai – bus patogu imtis svarbių pertvarkymų arba tęsti anksčiau pradėtus darbus. Energijos nestigs, dėl to viskas eisis sklandžiai ir greitai. Taip pat galima pasinaudoti proga ir išvykti į smagią poilsinę kelionę.

Šaulys.

Dienos slinks ramiai, mat darbe, profesijos srityje veiklos ne per daugiausia, namie – viskas savo vietose, permainų tikimybė menka. Palankus metas daugiau ir dažniau pajudėti patiems. Galimi smagūs susitikimai su įdomiais ir reikalingais žmonėmis - jie vėliau gali atnešti ir naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Rūpės piniginiai reikalai, į galimybę gauti naudos būsite linkę žvelgti it karvedys į mūšio lauką, tad ji ir netruks ateiti. Palankus metas rūpintis sveikata, nebūtinai vien sava. Daug džiaugsmo gali suteikti asmeniniai santykiai – juos puoselėti metas išties puikus.

Vandenis.

Puiki sportinė forma, nusiteikimas viską daryti greitai ir efektyviai gali būti kiek apsilpęs, bet tikrai nepradings. Gali atsirasti daug puikių progų smagiai pasilinksminti, o vidinė būsena paskatins šiomis progomis pasinaudoti. Palankus metas rūpintis savo sveikatingumu.

 Žuvys.

Dėmesys ir pastangos beveik savaime nukryps namų, šeimos reikalų link – metas čia ką nors keisti, pertvarkyti ar sukurti yra labai geras, beliks tik šia proga pasinaudoti. Taip pat bus daug progų smagiai pasilinksminti, priežastį gražiai atsiskleisti gali rasti ir jausmai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų