REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Gegužės 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Gegužės 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Puikus metas pasireikšti jūsų kūrybingumui, labiau susibičiuliauti su patinkančiais žmonėmis, pelnyti jų simpatijas. Su malonumu organizuosite kolektyvinius renginius. Vis dėlto galite patirti tam tikrus psichologinius išbandymus.

Tauras

Paaiškės, kad nelengva įgyvendinti senas svajones. Galbūt neįvykdytas įsipareigojimas mažins pasitikėjimą savimi bei pasitenkinimo jausmą. Darbuose ir kontaktuose būkite atidūs ir kantrūs.

Dvyniai

Darbai seksis neblogai, ypač jei neketinate piktnaudžiauti savo padėtimi ar sukčiauti. Tačiau išlieka tikimybė, kad galite su kažkuo susipykti dėl pinigų ar kt. Turėtumėte būti įžvalgūs, antraip galite kai ko netekti.

Vėžys

Partnerio ar draugo poelgis jus gali gerokai nuvilti. Pavojinga provokuoti priešingą lytį, jei iš tikrųjų neketinate pateisinti jumis susidomėjusio asmens lūkesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kai kam tai gali būti atradimų ir išradimų diena. Tačiau meilės, geranoriškumo bus kur kas mažiau nei norėtųsi. Geriau seksis, turintiems daugiau kantrybės, patirties ir žinių.

REKLAMA

Mergelė

Kartu su pažįstamais žmonėmis jausitės nesmagiai be aiškios priežasties. Atrodys, kad nebeįmanoma suderinti dalykinių ir asmeninių interesų. Norėsis kažką pakeisti, atnaujinti, bet tuo pačiu stengsitės apsisaugoti nuo kitų įtakos.

Svarstyklės

Šiandien nevengsite manipuliuoti, gudrauti, jei tai bus jums naudinga. Ieškosite pramogų, elgsitės lengvabūdiškai. Reikėtų labiau paisyti aplink jus esančių žmonių įspėjimų bei patarimų.

Skorpionas

Norėsis rimtų permainų ar bent jau švaros ir tvarkos. Tai padės įveikti diskomforto jausmą. Sustiprėjusi nuojauta bei įžvalga leis giliau pažvelgti į kitų sielas bei suvokti kai kurias paslaptis. Saugokite savo bei kitų sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nervins konkurentų, oponentų išpuoliai. Santykius su antrąja puse taip pat gali ištikti laikina krizė.

Ožiaragis

Kažkoks dvasinis pakrikimas jausis jumyse bei aplinkinių tarpe. Būtų puiku, jeigu labiau pasitikėtumėte vieni kitais. Atsitiktiniai meilės nuotykiai, mėginimai lengvai pasipelnyti gali įtraukti į pavojingą liūną.

Vandenis

Regis, teks tvarkyti su mokslu, kultūra susijusius reikalus, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Ryžtingas nusiteikimas leis lengviau įveikti kliūtis, o energija - šauniai padirbėti. Vis dėlto venkite per didelių krūvių ir išlaidų.

Žuvys

Kai kuriems iš jūsų ši diena atneš didesnį populiarumą, o kai kas sulauks antausio tiesiogine arba netiesiogine prasme. Galimi kivirčai su kitaip mąstančiais. Bus sunku išlikti objektyviems, taktiškiems.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų