REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Prabilo dingusios vilnietės vyras (nuotr. asm. archyvo)

Trijų vaikų mamos Viktorijos Šestelinskojos dingimą vis dar gaubia paslaptis. Praėjusį trečiadienį iš darbo išėjusi ir į namus negrįžusi Viktorija iki šiol nerasta. 

7

Trijų vaikų mamos Viktorijos Šestelinskojos dingimą vis dar gaubia paslaptis. Praėjusį trečiadienį iš darbo išėjusi ir į namus negrįžusi Viktorija iki šiol nerasta. 

REKLAMA

Penktadienį paaiškėjo, kad Viktorijos šeimoje būta tokių nemalonių situacijų, į kurias reikėjo įsikišti ir policijos pareigūnams, ir Vaikų teisių apsaugos specialistams. 

Kaip penktadienio vakarą tv3.lt teigė Vilniaus miesto vicemeras Gintautas Paluckas, Vaikų teisių apsaugos specialistai šeimoje lankėsi gegužės pradžioje, iškart po to, kai bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą iš Viktorijos, kad jos vyras grasina ją nužudyti. 

„Šeima į rizikos sąrašus nebuvo įtraukta, bet pagal smurto artimoje aplinkoje įstatymą mūsų vaiko teisių skyrius informuojamas iškart po to, kai pranešama apie smurtą šeimoje ar tokius grasinimus.

REKLAMA
REKLAMA

6-asis policijos komisariatas vaikų teisių skyrių informavo apie įvykį šeimoje, dėl kurio dabar vyksta ikiteisminis tyrimas.  Mūsų vaikų teisių specialistai nuvyko į šeimą ir kalbėjosi su moterimi bei vaikais. Vyro tada nebuvo. 

REKLAMA

Vaiko teisių specialistai aiškinosi, ar yra dėl ko abejoti vaikų saugumo klausimu, tačiau tuokart didelių abejonių dėl vaikų saugumo nekilo, todėl jokių sprendimų nebuvo priimta. 

Policija šeimoje lankėsi tik vieną kartą", – komentavo G.Paluckas. 

Daiktai likę namuose

Primename, kad dar vakar dingusios moters vyras sakė, jog žinių apie žmoną nėra, tačiau jis daro viską, kas yra jo valioje. 

„Aš nebežinau, ką galima padaryti. Jos nėra. Nėra. Aš nežinau, kur ji yra. Neatsiranda. Aš išieškojau viską, kas yra įmanoma, tačiau ji taip ir neatsiranda“, - pokalbį pradėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Susijaudinusiu balsu vyras pasakojo, kad šiuo metu trys Viktorijos vaikai dienas leidžia tiek su juo, tiek su seneliais, tačiau baisiausia pačiam Valerijui, pasak jo paties, yra tai, kad dėl motinos negrįžimo iš šeimos gali atimti vaikus. „Gal ji susipras tai žinodama“, – retoriškai klausė vyras.

Jis tvirtino namuose apžiūrėjęs visus Viktorijos daiktus. „Jeigu ji būtų mus palikusi, būtų kažką paėmusi. Jeigu būtų įvykusi tragedija, juk ją jau būtų suradę.

Nuo darbo iki namų buvo labai mažas atstumas, ji niekur negalėjo taip imti ir pradingti. O štai yra būtent taip: vieną minutę atsijungė telefonas ir viskas.

Gal ji bijo grįžti? Jeigu bijo, noriu ją nuraminti – niekas ant jos nepyks, niekas jai nieko nesakys, tik tegul grįžta, nes jos labai laukia trys vaikučiai, kuriems ji – pati svarbiausia“, - graudžiai kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paieška tęsiama

Pagalbos prašymas plinta socialiniuose tinkluose: ieškoma Vilniuje dingusi Viktorija Šestelinskaja. Moters paiešką šeštadienį pradėjo ir Vilniaus policijos pareigūnai.

Socialiniuose tinkluose plintančiame pagalbos prašyme nurodoma, kad moteris pradingo dar praėjusią savaitę trečiadienį.

Namuose jos laukia trys vaikai. Ką nors apie V. Šestelinskają žinančius ar kur nors ją mačiusius pareigūnai prašo paskambinti pagalbos numeriu 112, Vilniaus apskrities policijos budėtojams 8 5 2716007 arba policijos tyrėjai Zuzanai Gasperskajai 8 675 38591, 8 5 2716524, el. paštas [email protected]. Pradėtas ikiteisminis tyrimas

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų