REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Likus vos dienai iki darbo savaitės pabaigos, astrologai ragina nesivelti į konfliktus. Sužinokite gegužės 24-osios horoskopą 12 zodiako ženklų:

12

Likus vos dienai iki darbo savaitės pabaigos, astrologai ragina nesivelti į konfliktus. Sužinokite gegužės 24-osios horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Šiuo metu esate linkę save apgaudinėti, todėl venkite impulsyvių sprendimų, kitaip patys sau tapsite priešais. Ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite savo užduotis.

REKLAMA

Tauras

Galite išvysti tai, kas anksčiau nuo jūsų buvo paslėpta. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Laukia džiugūs netikėtumai.

Dvyniai

Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų spaudžiami. Tai netinkamas metas svarbiems sprendimams priimti. Venkite dabar įsivelti į ginčus: galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė.

Vėžys

Neblogas laikas pokalbiui su jums svarbiu asmeniu. Kad ir kuo užsiimsite, neperlenkite lazdos: galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Stenkitės išgirsti aplinkinių, o ypač sutuoktinio pretenzijas.

Liūtas

Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti, įsipareigoti, ypač dėl pinigų, turto. Santykių aiškinimasis su antrąja puse meilės aistros neįžiebs.

Mergelė

Sunkiai visur spėsite, vis dėlto šiandien nereikėtų rizikuoti, nervintis, pykti. Pagaliau juk viskas praeina. Tad nepraraskite blaivios nuovokos iš susijaudinimo. Venkite žadėti ir išlaidauti.

Svarstyklės

Klystate, jei manote, jog pagaliau viskas aišku ir jūs žinote išeitį. Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeimos reikalus. Venkite smalsių žmonių.

Skorpionas

Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos dalykiniuose reikaluose ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Neskubėkite daryti išvadų, kaip ir reikšti savo nuomonės, įsitikinimų.

Šaulys

Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų: jums trūks objektyvumo bei atsargumo. Venkite ginčų su kolegomis bei savo pavaldiniais. Nerizikuokite vairuodami.

Ožiaragis

Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite padarinius.

Vandenis

Sudėtingas laikas. Neleiskite sau veltis į ginčus, mokėkite nereaguoti į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado.

Žuvys

Tinkama diena susitikimams su žmonėmis iš toli. Tiesa, saugokite autoritetą: neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus.

Šaltinis: vytautos.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų