REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

„Smart“ yra visa virtuvės sistema jauniems žmonėms arba tiems, kurių širdis jauna, gyvenantiems šiuolaikiniame pasaulyje ir pageidaujantiems geros kokybės už patrauklią kainą.

„Smart“ yra visa virtuvės sistema jauniems žmonėms arba tiems, kurių širdis jauna, gyvenantiems šiuolaikiniame pasaulyje ir pageidaujantiems geros kokybės už patrauklią kainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatingajai „Smart“ produktų šeimai būdingos tiesios ir paprastos formos, įprastos šiuolaikiniam dizainui. Visuose produktuose esanti iškili linija jungia juos į vieną seriją. Lakoniškomis tiesiomis linijomis pasižymi ir garų surinktuvo skydelis, ir indukcinė kaitlentė, ir orkaitės rankena, ir net kriauklės nutekėjimo paviršiaus reljefas dera prie viso kito.

REKLAMA

Išmanioji produktų linija skirta jauniems žmonėms arba jaunoms šeimoms, kurios su šiais produktais galės pasisemti įkvėpimo įrenginėdamos net mažas virtuves. Pavyzdžiui, garų surinktuvas „Smart Flat“ tiks kompaktiškai virtuvei.

„Smart Flat“ garų surinktuvai, pagal kliento poreikius, gali būti 60 ar 90 centimetrų pločio.

Juodo arba balta stiklo danga suteiks virtuvei nepriekaištingos šiuolaikinės elegancijos įvaizdį, o skleidžiamo triukšmo lygis nustebins net jautriausia klausa pasigirti galinčius asmenis.

REKLAMA
REKLAMA

„Smart Flat“ paslaptis? Tai yra labai plonas variklis, leidžiantis sukurti veiksmingą garų surinktuvą, plonesnį už spintelę.

„Franke“ didžiuojasi savo gausia naujausiomis technologijomis stebinančia gartraukių pasiūla.

„Renkantis gartraukį žmonės atkreipia dėmesį tik į jo išorę ir kiek jis ištraukia kubinių metrų garų per valandą, - teigia „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. - Be „ištraukimo“ rodiklio siūlyčiau atkreipti dėmesį ir į triukšmo lygį bei papildomas funkcijas, kurios palengvina buitį bei suteikia papildomas galimybes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu gartraukiai gali būti suderinti su kaitlentėmis su nuotoliniais pulteliais, „LED“ valdymo ekranais. Naujos kartos varikliai naudojami naujuose gartraukiuose yra žymiai efektyvesni bei taupo energiją. Perimetrinė trauka, kai garai yra sutraukiami mažais tarpeliais yra žymiai efektyvesnė. Naujuose „Franke“ gartraukiuose naudojamos išmaniosios funkcijos: gartraukis pats praneša, kada mums reikia keisti ar plauti filtrus, gali būti programuojamas ir dirbti minimaliu režimu su pertraukomis ištisą parą - išsijungs pats po tam tikro laiko, jei mes to pageidausime.

Nepamirškime, kad gartraukis namuose gartraukis pašalina kvapus, garus ir kitas apnašas, kurios susikaupia mums gaminant maistą. Jo dėka mūsų virtuvė ir kitos patalpos bus švarios, o oras - gaivus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų