REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Kalbant apie astrologiją, kai kurie žmonės gimsta dviejų Zodiako ženklų sandūroje ir pasižymi ne vienam, bet dviem Zodiako ženklams būdingomis savybėmis.

27

Kalbant apie astrologiją, kai kurie žmonės gimsta dviejų Zodiako ženklų sandūroje ir pasižymi ne vienam, bet dviem Zodiako ženklams būdingomis savybėmis.

REKLAMA

Štai kodėl kai kurie žmonės, skaitydami savo charakterio apibūdinimus, ne visiškai sutinka su pateikta informacija arba mano, jog juos geriau apibūdina visai kitas Zodiako ženklas, nei yra iš tiesų.

Taip dažnai nutinka ir žmonėms, gimusiems Zodiako ženklų sandūroje, t.y. tada, kai jų gimimo dieną ženklai beveik susijungia.

Pavyzdžiui, Vandenis (sausio 20 – vasario 18 d.) ir Žuvys (vasario 19 – kovo 20 d.) sandūroje lieka nuo pat vasario 15 iki 21 dienos.

Pasižymėti dviem Zodiako ženklams naudingomis savybėmis yra tikra dovana ir tuo pat metu prakeiksmas.

Sužinokite ar negimėte dviejų Zodiako ženklų sandūroje ir pasitikrinkite savo asmenybės aprašymą. Ar jis atitinka realybę?

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragio ir Vandenio sandūra (sausio 16 – 22 d.)

Jei gimėte būtent šiomis dienomis, atsidūrėte tarp dviejų labai tradicinių ženklų. Priklausomai nuo situacijos, galite būti ir ramus, ir mėgstantis pašėlioti. Gebėdami galvoti abstrakčiai jūs siekiate net ir pačių didžiausių ir iš pirmo žvilgsnio neįmanomų tikslų.

REKLAMA

Vandenio ir Žuvų sandūra (vasario 15 – 21 d.)

Esate gan jautrus asmuo, turite Vandenio įžvalgumą ir Žuvų artistiškumą, jaučiate polinkį padėti kitiems ir siekiate paversti pasaulį geresne vieta.

Žuvų ir Avino sandūra (kovo 17 – 23 d.)

Tikslų pasiekti padės stipri valia ir aistra, neleisite kelyje atsiradusioms kliūtims jūsų sustabdyti. Gali būti, kad vienas jūsų tikslų – pagalba kitiems. Tiesa, kantrybės trūkumas kartais pakiša koją, todėl reikėtų išmokti neskubėti ir į situacijas reaguoti ramiau, nei dabar.

Avino ir Jaučio sandūra (balandžio 16 – 22 d.)

Esate vienas stipriausių žmonių, nes gavote Avino bebaimiškumą ir Jaučio stiprybę, dėl ko galite tapti puikiais lyderiais. Kol jūsų kelyje nestovi kiti tuo pačiu laikotarpiu gimę žmonės, užduotis įveikiate akimirksniu.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučio ir Dvynių sandūra (gegužės 17 – 23 d.)

Džiaukitės gavę Jaučio galią ir Dvynių žavesį. Puikiai sutariate su draugais, esate be galo darbštus ir retai kada ilsitės. Tiesa, kartais karjeros siekti trukdo emocijos, tačiau jas nuraminti galima keletą valandų praleidus linksmai mieste.

Dvynių ir Vėžio sandūra (birželio 17 – 23 d.)

Esate puikūs mylimieji, mėgstate flirtuoti, vos tik užmezgate santykius, imate rūpintis žmogumi ir atiduodate jam visas savo jėgas. Tačiau kuomet esate vienas, trūksta žmogaus, kurį galėtumėte apdovanoti meile, pakinta jūsų nuotaika, kuri neleidžia jūsų gyvenime atsirasti ir jums skirtam žmogui.

Vėžio ir Liūto sandūra (liepos 19 – 25 d.)

Šių dviejų Zodiako ženklų sandūroje gimę žmonės yra jautrūs, bet tuo pat metu mėgsta dramą. Mažos problemos tampa dideliais rūpesčiais, tačiau maži pasiekimai paverčiami į didelius laimėjimus. Gyvenimas jums lyg vakarėlis arba rami naktis žiūrint filmą. Puikiai suprantate, kad gyvenime svarbiausia harmonija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūto ir Mergelės sandūra (rugpjūčio 19 – 25 d.)

Esate tikrų tikriausias lyderis, politikas ir genties vadas. Kadangi Mergelės yra labai žemiškos, o Liūtai mėgsta komanduoti ir linkę būti užsispyrusiais, šių savybių pakanka, kad sugebėtumėte valdyti komandą ir nepamesti dėl to galvos.

Mergelės ir Svarstyklių sandūra (rugsėjo 19 – 25 d.)

Sprendimus priimate neskubėdami, nemėgstate, kai reikia skubėti, o jums daromas spaudimas. Tačiau turėdami Mergelių analitinius sugebėjimus ir Svarstyklių rūpestingumą, esate žmogus, į kurį ieškodami paguodos ir pagalbos kreipiasi draugai ir artimieji.

Svarstyklių ir Skorpiono sandūra (spalio 19 - 25 d.)

Svarstyklių nesugebėjimas apsispręsti neleistų jums greitai priimti sprendimus, tačiau Skorpioniškas tikslumas visa tai nusveria. Žavumo ir ciniškumo mišinys kartais praverčia.

REKLAMA

Skorpiono ir Šaulio sandūra (lapkričio 18 – 24 d.)

Jūs – tikras revoliucionierius. Skorpiono motyvacija ir Šaulio intensyvumas suteikia jėgų įveikti viską. Nemesite kelio dėl takelio ir iš visų jėgų visas užduotis stengsitės įveikti patys.

Šaulio ir Ožiaragio sandūra (gruodžio 18 – 24 d.)

Išsikėlus tikslą tuojau pat pradedate jį įgyvendinti, tačiau prieš tai pasidarote veiksmų planą. Esate gan neblogas planuotojas, o jūsų optimistiškas požiūris leidžia įveikti visas bėdas. Visuomet stengiatės darbą atlikti kaip tik įmanoma geriau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų