REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Planetos (nuotr. 123rf.com)

Ar sužinoję, jog Merkurijus atsitraukia, šiek tiek sunerimote? Ar žinote, ką tai reiškia? Ne, artimiausiu metu tikrai neįvyks pasaulio pabaiga, jūs nebūsite įskaudinti ar neteksite darbo.

6

Ar sužinoję, jog Merkurijus atsitraukia, šiek tiek sunerimote? Ar žinote, ką tai reiškia? Ne, artimiausiu metu tikrai neįvyks pasaulio pabaiga, jūs nebūsite įskaudinti ar neteksite darbo.

REKLAMA

Astrologė Debra Anne Clement paaiškina, jog Merkurijus – planeta, atsakinga už bendravimą ir transportą. 3 kartus per metus bent 3 savaitėm ši planeta Zodiake pajuda atgal, taip paveikdama keliones oru, dokumentų tvarkymą ir net bendravimą trumposiomis žinutėmis. Artimiausiu metu Merkurijus atgal pajudės nuo liepos 25 iki rugpjūčio 18 ir nuo lapkričio 16 iki gruodžio 6 d.

Kai kurie mano, jog Merkurijaus judėjimas atgal yra blogas ženklas, tačiau jie klysta.

„Tai mums padeda atidžiau pažvelgti į savo gyvenimą. Kadangi nuolatos skubame, privalome sustoti ir pagalvoti apie tikslą“, - sakė astrologė ir paaiškino, ką šiuo laikotarpiu būtina padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

Pasitikrinti sveikatą

Kada paskutinį kartą lankėtės pas gydytoją? Dabar pats metas būtų užsiregistruoti bendram sveikatos patikrinimui. Kuomet Merkurijus juda atgal, bet kokią informaciją nuslėpti yra sunku, todėl gydytojas bus priverstas pasakyti visą tiesą.

REKLAMA

Kadangi dokumentų tvarkymas šiuo laikotarpiu sutrinka, gali tekti pas gydytoją atvykti dar kartą.

Būkite pasiruošę

Jei ruošiatės į kelionę, nepasikliaukite vien tik navigacijos nuorodomis, prieš skrendant į užsienį lėktuvu būtinai pasirūpinkite atsarginiu bilietu. Kodėl svarbu tai padaryti? Merkurijus veikia tiek bendravimą ,tiek transportą, todėl gali atsitikti nenumatytų problemų. Joms geriau iš anksto pasiruošti, kad vėliau netektų nervintis.

Būkite atviri naujovėms ir nebijokite užduoti klausimų

Visuomet norėjo išgirsti tiesą? Dabar pats metas jos reikalauti. Atviras pokalbis su draugu šiuo periodu gali atskleisti naujų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Merkurijui judant atgal taip pat puikus metas ieškoti naujo darbo ar keisti karjeros kryptį. Gavę papildomos informacijos apie būsimą darbovietę, ją tinkamai panaudokite.

Būkite lankstūs

Tai labai svarbu Merkurijui judant atgal. Didelė tikimybė, jog tada vėluos traukiniai, susidarys transporto spūstys, suges automobilis ar kitaip bus sutrukdyta jūsų kelionei. Pasiruošus bet kokiems netikėtumams, lengviau išspręsite susidariusią nemalonią situaciją.

Neįsipareigokite

Bet kokius įsipareigojimus, nesvarbu ar jie susiję su santykiais, nauju darbu ar dieta, atidėkite vėlesniam laikui. Tvarkant šiuos reikalus gali įvykti nesusikalbėjimas, pridarantis dar daugiau bėdų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Palaukite kol Merkurijus vėl ims judėti tinkama linkme, o šį laiką išnaudokite tyrimams, medžiagos peržiūrėjimui ar sutarčių sąlygoms perskaityti, taip pat nebijokite pakeisti prioritetus.

Ištaisykite praeities klaidas

Gali būti, jog šiuo laikotarpiu jūsų protas paaštrės, o mąstymas taps gerokai atidesnis. Tai išnaudokite praeities klaidoms ištaisyti. Atminkite, jog atleidžiama viskas, jei iš tiesų to nuoširdžiai gailimasi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų