REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Pavasariui ritantis į pabaigą, priešpaskutinį gegužės šeštadienį žvaigždės numato sėkmingą beveik visiems ženklams. Gegužės 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

36

Pavasariui ritantis į pabaigą, priešpaskutinį gegužės šeštadienį žvaigždės numato sėkmingą beveik visiems ženklams. Gegužės 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Iš partnerių, gerbėjų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų. Sugebėjimas dalintis, suprasti bus didelė vertybė. Galite rasti draugiją, kuri prisidės prie jūsų sumanymų įgyvendinimo. Vis dėlto už viską turėsite atsakyti patys.

Tauras Turėtų išsisklaidyti susikurtos iliuzijos arba sustiprėti pasitikėjimas, jei iki šiol skendote abejonėse. Gali išsispręsti skolų klausimas arba kaip tik susidursite su augančia įtampa finansų srityje ir teks skubiai ieškoti sprendimo.

Dvyniai Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinią iš užsienio. Gerai seksis mokslai, straipsnių publikavimo klausimai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Savo siekius stengsitės įgyvendinti bet kokiomis priemonėmis. Galbūt jums pavyks šiek tiek sustiprinti savo įtaką. Bet kuriuo atveju, tai, ką dabar pradėsite, turėtų atnešti naudos ateityje.

REKLAMA

Liūtas Profesinėje veikloje galimi pasikeitimai į gerąją pusę. Palankus metas įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, kokį nors judėjimą, pademonstruoti organizacinius sugebėjimus, telkti bendraminčius.

Mergelė Jei turėsite galimybių daugiau ilsėtis, subrandinsite jėgų ir minčių potencialą būsimiems užmojams. Šiandien verta pasikliauti įžvalga. Turėtų puikiai sektis meninė kūryba, medicininis ir tiriamasis, detektyvinis darbas.

Svarstyklės Diena turėtų būti smagi, nuotaikinga. Būsite nusiteikę šmaikštauti, flirtuoti, gera nuotaika užkrėsite aplinkinius. Galimas aistringas meilės nuotykis. Nepagailėsite dėmesio ir savo atžaloms.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė. Jei rimtai pasistengsite, šiandien jums turėtų pavykti atgauti skolą.

Šaulys Neblogai spręsis klausimai, susiję su mokslu, korespondencija, reklama, transportu, žiniasklaida. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų, apsispręsite dėl kelionės, santykių ar norimo pirkinio.

Ožiaragis Mintys daugiausiai suksis apie šeimą, namus, pinigus. Galite išleisti pinigų, kad įtiktumėte mylimam žmogui, patenkintumėte artimųjų poreikius, pagerintumėte savo gyvenamąją ar darbo aplinką.

Vandenis Tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Kažko galėsite pasimokyti iš mylimų žmonių ir netgi iš savo atžalų. Galite galvoti apie kelionę, naujas karjeros galimybes.

Žuvys Aktualūs bus sveikatos klausimai. Pats metas pasirūpinti savo profesiniu tobulėjimu, mokytis naujų dalykų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų