REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos savaitės horoskopas

Naglis Šulija pasidalijo naujausiu savaitės horoskopu. Sužinokite, kuriam Zodiako ženklui seksis tvarkytis darbinius reikalus, o kuriam, deja, teks palaukti geresnės savaitės.

12

Naglis Šulija pasidalijo naujausiu savaitės horoskopu. Sužinokite, kuriam Zodiako ženklui seksis tvarkytis darbinius reikalus, o kuriam, deja, teks palaukti geresnės savaitės.

REKLAMA

Avinas

Būsite judrūs, daug ir mielai bendrausite su naujais pažįstamais ir senais gerais draugais. Beje, dabar – puikus metas visiems kartu nuveikti ką smagaus ir įspūdingo. Atrodo, visai neblogai klostysis ir piniginiai reikalai. Namai darysis vis gražesni, bet savaitgalį galimos kliūtys.

Jautis

Būsite labai judrūs, greitai ir apsukriai tvarkysite dalykinius reikalus, bus lengva ieškoti reikalingų žinių, informacijos ir ja dalytis. Atrodo, sėkmės asmeniniuose finansuose ilgai laukti irgi nereikės – tikriausiai tai bus susiję su pastangomis profesijos srityje. Neliks pamiršti ir draugai.

Dvyniai

Būsite puikios nuotaikos ir fizinės formos, tad patiks daryti ne tik tai, kas patinka visuomet, bet ir išbandyti ką nors nauja. Labai palankus metas kelionei, ypač tokiai, kuriai reikia fizinių jėgų, bet kuri atsidėkoja nuotykiais. Piniginiai reikalai klostysis palankiai iki savaitgalio.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite jausmingi, tačiau linkę to nerodyti. Matyt, tai geras laikas puoselėti tikruosius jausmus, geras laikas daryti ką mielo, gražaus sau ir esantiems šalia – įkvėpimo tikrai nestigs. Kitos temos dabar bus nelabai svarbios, dalykinis gyvenimas kiek apmiręs. Beliks laukti, kol aplinkybės pasikeis.

REKLAMA

Liūtas

Savaitės pradžia bus labai energinga, norėsis viską imti į savo rankas, o darbe kaip tik nestigs nedidelių darbų ir greitai tvarkytinų reikalų. Susitvarkysite. Tuo pat metu nerims artimi draugai, o jums bus svarbu į savo veiklą įtraukti ir juos. Na, bent jau susitikti. Ir dar reikės atsižvelgti į mielosios antrosios pusės veiklumą bei reikalavimus. Žodžiu, tik spėk suktis.

Mergelė

Nestigs darbų darbe, profesijos srityje, bet ir energijos, noro viską padaryti taip kaip dera bus daug, dėl to galutinis rezultatas jus džiugins, o kiemas atrodys įspūdingai. Kitose srityse naujienų nedaug, nebent tik antroji savaitės pusė nudžiugins geromis žiniomis apie nedidelę finansinę naudą.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Darbe darbo ne per daugiausia, bet rutiną gali papuošti kažkokios smagios, malonios aplinkybės. Iš tiesų dabar – labai palankus metas smagiai kelionei – pavyktų ir pailsėti, ir malonių įspūdžių patirti, palankus metas ir tiems, kuriems patinka sportinio tipo pramogos – jų nestigs.

Skorpionas

Šiek tiek daugiau darbo profesijos srityje gali pasiūlyti savaitės pradžia, vėliau viskas aprims. Atsiras laiko susitikimams ir rimtiems pokalbiams – jų dėka galite sulaukti rimtų pasiūlymų ar bent jau sužinoti svarbių dalykų sau. Įsibėgėja svarbių darbų, pokyčių namie laikas.

Šaulys

Ši savaitė labai palanki puoselėti asmeninius ryšius ir asmeninėje, ir dalykinėje srityse, jų dėka galimi ir vertingi pasiūlymai, ir naudingos žinios, ir kiti smagūs, naudingi dalykai. Darbe kiek daugiau padirbėti teks savaitės viduryje, bet tikrai nepervargsite. Palankus metas rūpintis sveikatos reikalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Tikrai nestigs nedidelių, greičiausiai asmeniškai jums svarbių darbų, apie save primins kokie nors įsipareigojimai, žodžiu, teks daryti tai, kas nelabai įdomu, bet svarbu. Tačiau ir nedidelių pramogų, galimybių pašmaikštauti nestigs, be to, sėkmė lydės siekiant ir finansinės naudos.

Vandenis

Būsite veiklūs, ryžtingi, puikios fizinės formos, prie tikslo linkę eiti tiesiai, be užuolankų, todėl labai efektyviai. Tai puikus metas bet kokiems darbams, kurių imsitės patys. Puikiai sektųsi sportuojantiems. Maža to, nestigs ir pramogų, smagių dalykų. O darbų darbe nebus daug, nebent patys jų prisigalvotumėte.

Žuvys

Daugiausia dėmesio bei pastangų ir norėsis, ir reikės sutelkti į namų, šeimos reiklus, nes metas tam labai palankus. Pasiekti, kad čia būtų dar jaukiau ir gražiau, bus visai nesunku.Taip pat ši savaitė atneš smagių pramogų, be to, gali atsirasti priežastis prabusti ir gilesniems jausmams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų