REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Lina Strangienė su savo dukrytėmis (nuotr. asm. archyvo)

Tauragėje pasaulį išvydęs ketvertukas iki šiol nepalieka abejingų. Lina Strangienė jų susilaukė prieš dvejus metus ir septynis mėnesius. Keturios mergytės – Lėja, Luknė, Luka ir Milena yra didžiausia Linos meilė. Ji prisipažįsta – su jomis jaučia gyvenimo pilnatvę ir yra laiminga nepaisant to, kad daugiau nei prie dvejus metus šeimą paliko mergyčių tėtis.

14

Tauragėje pasaulį išvydęs ketvertukas iki šiol nepalieka abejingų. Lina Strangienė jų susilaukė prieš dvejus metus ir septynis mėnesius. Keturios mergytės – Lėja, Luknė, Luka ir Milena yra didžiausia Linos meilė. Ji prisipažįsta – su jomis jaučia gyvenimo pilnatvę ir yra laiminga nepaisant to, kad daugiau nei prie dvejus metus šeimą paliko mergyčių tėtis.

REKLAMA

Šiuo metu Lina su mergaitėmis dienas leidžia Palangoje. Kol geri orai, šeima mėgaujasi tyru oru ir šiltomis dienomis. Vis dėlto, moteris prisipažįsta, kad su augančiomis mergaitėmis, auga ir vargai.

„Dabar toks amžius, kai su jomis tikrai labai sunku. Viena lauke aš jų niekaip nesugaudau.

Dviese įmanoma, bet ir tai sunkiai. Viena iš jų Milena yra kaip aitvaras, ji atstoja net kelis vaikus, todėl su ja tikrai sunku“- atviravo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tarpusavyje geriausios draugės

Pasiteiravus, kaip sutaria mergytės tarpusavyje, Lina negailėjo gerų žodžių, kalbėdama apie savo dukreles.

„Jos – pačios geriausios draugės. Jų bendravimas yra labai šiltas. Net ir trumpi išsiskyrimai joms sunkūs, jos labai pasiilgsta viena kitos.

REKLAMA

Kai susitinka, ima glostyti viena kitą, sveikinasi, jei susižeidžia, skuba raminti.

Vis dėlto, kartais būna akimirkų, kai trūksta ir mano kantrybė. Jei reikia palikti mergaites, tai visų savo mamai palikti negaliu.

Palieku dvi, daugiau ji pati neapsiima, nes žino, kad nesugaudys“, - nusijuokė Lina ir pridūrė, kad jai pačiai auginti vieną vaiką ar du būtų vienas juokas.

Kol miega, kimba į darbus

Kol mergaitės miega pietų miego, Lina kimba į darbus. Ji šypteli – tai tikrai nėra atokvėpio laikas su kavos puodeliu.

Anaiptol – vos mergaitės sudeda gluostą, moteris ima dirbti. „Šiuo metu pardavinėju drabužėlius. Kol kas į darbą negrįžtu, iki kol mergaitėms sueis treji metukai, tikrai negrįšiu.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrai nelabai įsivaizduoju, kad galėčiau palikti mergaites – mano darbas būdavo pamainomis, reikėdavo dirbti iki vėlaus vakaro arba naktimis, todėl dabar tikrai negalėčiau dirbti tokio darbo.

Valstybė nedaro jokių išimčių tiems, kurie augina daugiau vaikų. Yra įstatymai, viskas vyksta pagal juos. Nieko papildomai man nepriklauso“, - aiškino Lina.

Mergaitės nepažįsta tėvo

Nors mergaitės yra puikiai auklėjamos ir žino, kad kelti isterijos pykčių parduotuvėse negalima, vis dėlto pašnekovė atvira – problemos kyla tada, kai reikia dalinti žaislais, dviratukais ar paspirtukais.

„Mergaitėms prireikia to paties žaislo nepaisant net to, kad jos neketina su juo žaisti. Joms svarbiausia turėti vienodus. Tokiais atvejais būna sunkoka, tačiau žinau, kad visi etapai praeis“, - kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Smalsu, ar daugiau nei prieš metus šeimą palikęs biologinis ketvertuko tėtis neaplanko mergaičių ir nepalepina bent jau dovanėlėmis, Lina neslepia. „Jis neprisideda prie išlaikymo. Su juo visiškai nebendraujame. Mergaitės net nežino, kas jis ir nepažįsta jo.

Jei gatvėje pamatytų, jos net nesureaguotų. Ar net nežinau, kur jis. Jis jų nelanko, nė kiek nesidomi. Pinigais irgi neprisideda, bet aš galvoju taip: geriau jokio, negu toks.

Susitvarkysiu pati! Kam mums jo pinigai, jeigu jam dukterys nerūpi“, - retoriškai klausė Lina ir dar kartą patvirtino esanti laiminga, nes keturios mergaitės yra didžiausia jos gyvenimo laimė.

Nustebino maloni pažintis

Kasdien buityje darbais Linai talkina buvęs jos vyras, sūnaus tėtis. „Jis ateina pas mus, net mergaitės jį vadina tėtuku. Finansiškai jis neprisideda, bet jeigu reikia, visada padeda darbais, pagalba.

REKLAMA

Jis niekada neatstūmia vaikų, bendrauja su jais. Žmogus tikrai stengiasi. Jei tik kokia bėda ar reikia pagalbos, man nereikia samdyti žmogaus – jis visada padeda. 

Nežinau, kokia bus mūsų ateitis, gal susieisim, tačiau aš laiminga su mergaitėmis. Svarbiausia, kad joms būtų gerai. Man daugiau nieko nereikia“, - neslėpė tauragiškė.

Šiuo metu didelę paramą ji jaučia iš kaunietės verslininkės, kuri po vienos televizijos laidos, kurioje dalyvavo Lina su mergaitėmis, nusprendė padėti šeimai.

Kaip teigė Lina, kaunietė verslininkė yra ypač maloni moteris, kaskart, važiuodama pro Tauragę, užsuka pas ketvertuką aplankyti, pabendrauti ar bent jau pabūti kartu.

„Žinau, kad visada galiu į ją kreiptis, jei tik kažko prireikia“, - malonia pažintimi pasidžiaugė Lina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų