REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netrukus prasidės tikrasis braškių sezonas, todėl dauguma šeimininkių jau galvoja, kaip kuo ilgiau išsaugoti jas šviežias ir skanias.

Netrukus prasidės tikrasis braškių sezonas, todėl dauguma šeimininkių jau galvoja, kaip kuo ilgiau išsaugoti jas šviežias ir skanias.

REKLAMA

Ne veltui apie tai galvojate – braškėse yra daugybė vitaminų ir mineralų, kurie labai naudingi sveikatai.

Braškėse gausu antioksidantų, vitamino C, folio rūgšties, kalio, mangano, magnio. Ekspertai sako, kad jos gali pagerinti regėjimo, smegenų funkcijas, mažina kraujospūdį, padeda gydant artritą, podagrą, širdies ir kraujagyslių ligas. hip2save.com dalijasi receptum padėsiančiu išlaikyti braškes kuo ilgiau šviežias.

Jums reikės: baltojo acto, vandens, dubenėlio ir popierinių rankšluosčių.

Dideliame dubenyje sumaišykite 1 dalį baltojo acto su 5 dalimis vandens. Sudėkite uogas į šį skystį ir palaikykite keletą minučių. Actas pašalina pelėsių ir bakterijų sporas, kurios tiesiogiai susijusios su tuo, kad braškės greitai genda.

Po to, kai palaikysite braškes šiame mišinyje, gerai nuplaukite jas ir nusausinkite, leiskite nudžiūti.

Laikykite braškes šaldytuve, dubenėlyje patieskite popierinį rankšluostį, kuris papildomai sugers drėgmę.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų