REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Karjera (nuotr. 123rf.com)

Jei stebite savo horoskopą visais gyvenimo klausimais nuo patarimų, su kuo susitikinėti, iki, kada palankiausia atostogauti, kodėl gi neužmetus akies, kokią karjerą jums prognozuoja žvaigždės? Portalas „Bustle“ pateikia jums rekomendacijas, kokiu karjeros keliu pasukti, atsižvelgiant į jūsų zodiako ženklą.

36

Jei stebite savo horoskopą visais gyvenimo klausimais nuo patarimų, su kuo susitikinėti, iki, kada palankiausia atostogauti, kodėl gi neužmetus akies, kokią karjerą jums prognozuoja žvaigždės? Portalas „Bustle“ pateikia jums rekomendacijas, kokiu karjeros keliu pasukti, atsižvelgiant į jūsų zodiako ženklą.

REKLAMA

Juk jūsų asmeninės savybės tikrai turėtų būti lemiamas veiksnys, renkantis karjerą.

Avinas

Kadangi esate tyrinėtojas, jums puikiai sektųsi karjeroje, kuri reikalauja dažnai būti gamtoje, užsiimti aktyvia veikla. Tiktų ir mažiau nuotykių kupinas darbas, jei tik neteks sėdėti biure. Jums puikiai sektųsi imtis savo verslo, kurį galėtumėte praduoti už didžiulius pinigus.

Jautis

Jūs stabilus ir susitelkęs į save. Kol jaučiate savo darbui aistrą, niekas pasaulyje jūsų nesugebės sustabdyti. Štai kodėl jums tiktų pačių susikurta darbo vieta, kol tik turėsite tikslą rytais keltis. Susiraskite mylimą darbą, tada nekils problemų dėl motyvacijos. Jei vis tik nuspręsite dirbti kitiems, pasirūpinkite, kad jūsų darbe netrūktų darbo rankoms. Čia tiktų medžio apdirbimas, tapymas, šukuosenų darymas, interjero dizainas.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Dvyniams puikiai sekasi komunikuoti. Jūs visiems perpasakojate svarbiausias naujienas, sugebate įžvelgti būsimas madas anksčiau nei kiti. Būtent todėl jums puikiai sektųsi žiniasklaidoje, rašant, kalbant ar net pramogų versle. Puikiai jaustumėtės dirbdamas komiku, aktoriumi, modeliu, nes esate visapusiška asmenybė.

REKLAMA

Vėžys

Tai rūpestingiausi iš visų zodiako ženklų, todėl jums puikiai sektųsi veikla, kur reikalingas rūpestis – slauga, motinystė, sodininkystė, mokymas – visa tai, kas gali pagelbėti kitiems.

Liūtas

Liūtai pasižymi „karališka energija“, suteikiančia jiems natūralių lyderystės gebėjimų. Jums taip pat puikiai seksis menai – aktorystė, dainavimas, šokiai, darbas mados industrijoje. Jei savo kūną galėsite paversti savo darbo dalimi, jausitės laimingi. Liūtai turi daug stiprių idėjų, todėl pasirūpinkite, kad jūsų karjera jums suteiktų pilnatvės.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Mergelėms itin patinka padėti, o tai – nuostabi, bet dažnai nuvertinama savybė. Jums puikiai sektųsi dirbti programuotoju, redaktoriumi, kalbos redaktoriumi, dažytoju, santechniku. Jei jus traukia bent viena iš šių sričių – nesnauskite. Jūs taip pat pasižymite atidumu detalėms, todėl rinkitės karjerą, kur galite organizuoti, ieškoti ir tirti.

Svarstyklės

Svarstyklės puikiai išmano grožį ir estetiką, todėl interjero dizainerio karjera – kaip tik jums. Kadangi esate iš prigimties geraširdis, galėtumėte dirbti pardavimų srityje – sugebėtumėte bet ką įkalbėti pirkti savo prekes, net jei jiems visai jų nereikėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Skorpionai – ryškios ir mėgstančios keistis asmenybės, todėl jums patiktų darbas smarkiai paveikiantis tiek jus, tiek aplinkinius. Būtent dėl šios priežasties Skorpionai randa laimę su sveikata ir fizine veikla susijusiame darbe. Jus taip pat gali traukti psichoterapija, chirurgija, psichologija, kriminalistika. Niekas jums neatrodo per baisu ar per sudėtinga.

Šaulys

Šauliai mėgsta laisvę, todėl jiems svarbu rasti karjerą, kur jie gali diktuoti savo taisykles. Ypač laimingi jie pasijus gavę galimybę keliauti po pasaulį, tyrinėti naujas kultūras. Jums patiktų būti dėstytoju universitete, užsienio kalbų ekspertu, kelionių agentu. Darbe jums svarbiausi trys aspektai – minties, vietos ir judesio laisvė.

REKLAMA

Ožiaragis

Ožiaragiams patinka matyti savo darbo vaisius. Jūs laimingiausi, kaip dirbate naudingą, praktišką darbą, kuris turi didelę išliekamąją vertę. Jei tai tiesa, ieškokite karjeros, kurioje galėtumėte vadovauti, prognozuoti. Jums puikiai sektųsi dirbti su pinigais, bankų sektoriuje.

Vandenis

Vandeniai labai mėgsta individualumą, todėl jiems geriausia vengti ankštų ir apribotų darbo vietų. Jums žymiai geriau sektųsi, jei keliautumėte po pasaulį ir padėtumėte žmonėms. Būtent dėl to jums patariama rinktis humanitarinį darbą, pavyzdžiui, stovyklos vadovo ar žygių gido.

Žuvys

Jūs tikras svajoklis, todėl nenustebkite, jei sunkiai seksis rasti karjerą, kuri būtų ir įdomi, ir padėtų žmonėms, ir dar užtikrintų stabilias pajamas. Dauguma šio ženklo atstovų randą laimę menuose, bet jums patiktų dirbti ir su technologijomis. Karjera, susijusi su kompiuteriais, Žuvims leistų gyventi kibernetinėje realybėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų