REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Sekmadienio horoskopas: ypatingas perspėjimas šiems Zodiako ženklams

Gegužės 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

82

Gegužės 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai užlies azartiškas veiklumas, nors ir nelabai prasmingas, bet smagus. Galbūt kraujo apytaką pagyvins staiga atsiradęs simpatiškas dėmesio objektas, o gal atsiras kitų motyvų pralinksmėjimui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Reikėtų vengti ambicijų, ekscentriškumo. Derėtų paisyti etinių normų, saugotis avarijų.

Dvyniai

Aktyvi diena. Svarbu nesnausti ir nebijoti konkurencijos. Pasirūpinkite savo namų ir artimųjų saugumo, kiek tai įmanoma, neignoruokite šeimos narių nusiskundimų.

REKLAMA

Vėžys

Būsite energingai nusiteikę arba jūsų veiklumą skatins aktyvūs draugai, partneriai. Galbūt pajusite galimą naudą, dėl kurios verta nertis iš kailio.

Liūtas

Jausitės geriau, jei turėsite laiko pasvajoti, prisiminti buvusias ar planuoti būsimas keliones. Įtakingi draugai gali padėti realizuoti troškimus. Tačiau galimi ir tušti pažadai, nerimti įsipareigojimai.

Mergelė

Gali kamuoti nerimas. Nesiseks rasti bendros kalbos su kolegomis, aplinkiniais arba tiesiog nežinosite, kaip elgtis, jei buvo pažeisti jūsų interesai, likote neinformuoti ir pan. Ne maištas, o išsiaiškinimas būtų naudingesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Gana sėkmingai tvarkysite būtinus reikalus. Norėsis susitikti su draugais, simpatijomis. Tikėtina, kad pažįstami asmenys kurstys jus užsiimti neįprasta veikla. Apgalvokite, ką tuomet gautumėte ir ką prarastumėte.

Skorpionas

Jeigu šiandien daug bendrausite, per neapdairumą galite "atskleisti kortas” savo slaptiems priešininkams. Nebūkite pernelyg patiklūs ir atviri, prilaikykite liežuvį už dantų. Neverta rizikuoti ir dėl trumpalaikio nuotykio, menkos vienkartinės naudos.

Šaulys

Nuotaika bus labai permaininga. Jausite, kad ne visiems patinka jūsų veiklos ar bendravimo stilius, tačiau net jūsų priešininkai šiandien pripažins, kad išliekate patikimi, teisingi ir naudingi, kai abipusiai "lošiama” pagal taisykles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Jums nestigs veiklumo, išmonės. Viską darysite estetiškai ir su fantazija. Galbūt aktualiam reikalui išleisite netgi mažiau pinigų nei planavote, t.y. gausite norimą rezultatą minimaliomis sąnaudomis. Nepasiduokite provokacijai rizikuoti.

Vandenis

Pravartu gludinti aštrius kampus asmeniniuose santykiuose, ieškoti kompromiso, taikytis. Prie ūkinių darbų mielai patalkins artimi žmonės, kaimynai, draugai, jeigu to paprašysite.

Žuvys

Tikriausiai rimtesnio dėmesio pareikalaus buitiniai rūpesčiai. O jei ne, tuomet labiau jaudins priešingos lyties žvilgsniai ir žodžiai. Nestokosite kūrybingumo, o intuicija parodys teisingą kelią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų