REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos savaitės horoskopas

Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės horoskopą. Jame galite sužinoti, kuriems zodiako ženklams turėtų labiausiai sektis, o kuriems – verčiau jau pasisaugoti.

12

Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės horoskopą. Jame galite sužinoti, kuriems zodiako ženklams turėtų labiausiai sektis, o kuriems – verčiau jau pasisaugoti.

REKLAMA

Avinas.

Darbo iš esmės bus mažiau, ypač antroje savaitės pusėje, tačiau ne veiklos – prasidės palankus metas ką svarbaus, įdomaus nuveikti kartu su artimais draugais, o darbe kartu su kolegomis imtis naujų projektų. Sėkmė lydės ir siekiant finansinės naudos. Grožis ateis į namus.

Jautis.

Būsite veiklūs, daug ir mielai bendrausite su visokiais žmonėmis ir lengvai tvarkysite asmeninius dalykinius reikalus. Atrodo, dabar jų gali būti ne taip jau mažai. Geros dalykinės savybės labai pravers dar ir dėl to, kad darbe, profesijos srityje gali atsirasti daugiau darbo ir svarbių užduočių.

Dvyniai.

Vargu ar norėsis dirbti – vidinė būsena bus visai kita. Norėsis smagių, malonių dalykų, komforto, dėl to ir veiksmai dažnai bus nukreipti šia kryptimi, o tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, įkvėpimas lydės beveik nuolat. Kiek netikėtų, bet malonių pajamų gali atnešti antroji savaitės pusė.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Kol kas ramu – darbe darbo ne per daugiausia, namie viskas aišku, noro imtis iniciatyvos bet kurioje srityje irgi nedaug. Dažniausiai dienos slinks tingaus katinio žingsniu, taigi smarkiai nepervargsite. Vidinė būsena pasikeis savaitės pabaigoje – tapsite jausmingesni ir kūrybiškesni.

REKLAMA

Liūtas.

Darbe nestigs nedidelių darbų ir spartaus visokių reikalų tvarkymo. Palankus metas rašyti laiškus, visokius raštus, ieškoti reikalingos informacijos. Kitose srityse gana ramu, viskas vyks daugmaž įprasta tvarka ir ritmu. Labai veikli gali pasidaryti mieloji antroji pusė – teks prie to prisitaikyti.

Mergelė.

Atrodo, nestigs nedidelių, bet gana svarbių darbų, kuriuos ir reikės, ir norėsis atlikti greitai. Jėgų tam pakaks. Palankus metas ieškoti su kelionėmis susijusių žinių, palaikyti dalykinius ryšius su užsieniu. Artėja darbymetis darbe, profesijos srityje, kai geri planai tikrai pravers.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Atrodo, kol kas didelių pokyčių nebus – darbe viskas vyks įprasta tvarka, kiek smarkėliau padirbėti teks tik darbo savaitės pabaigoje, bet ir tuomet nepervargsite. Palankus metas ieškoti papildomų finansinių išteklių savo veiklai plėsti. Vis labiau patiks sportinio tipo pramogos.

Skorpionas.

Dėmesys natūraliai gali nukrypti namų, šeimos reikalų link – čia norėsis greitų sprendimų ir greito rezultato, o jėgų ir ryžto tikrai nepritrūks. Taip pat ši savaitė gali atnešti įdomių susitikimų ir naudingų dalykinių pokalbių. Savaitės pabaigoje prasidės puikus metas smagiai poilsinei kelionei.

Šaulys.

Atrodo, vyraus kasdieniai darbai ir nedideli reikalai. Nors bruzdesio bus ne taip jau mažai, visgi jis neturėtų išvarginti smarkiai. Taip pat ši savaitė palanki tiems, kurie rūpinasi sveikata ir ypač ieško reikalingų žinių šioje srityje. Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus ir, jeigu reikia, taikytis su priešais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Atrodo, siekiant finansinės ar kitokios naudos nebus gailima nei laiko, nei pastangų, taigi ir rezultatas bus atitinkamas. Taip pat ši savaitė gali atnešti nedidelių, bet smagių pramogų, renginių, o jos pabaiga dar ir labai nudžiugins asmeninių santykių srityje.

Vandenis.

Pasidarysite labai energingi, veiklūs, linkę prie tikslo žengti tiesiai, be užuolankų ir mandagybių. Žinoma, dėl tokio nusiteikimo geriausiai seksis tie darbai ir veikla, kurių imsitės, kuriuos prižiūrėsite asmeniškai. Sportinė forma bus vis geresnė ir geresnė. Smagių pramogų pažers savaitės vidurys.

Žuvys.

Darbe darbų ne per daugiausia, o galimybių, ir, svarbiausia, noro bendrauti su senais draugais ir naujais pažįstamais, mokytis, ieškoti reikalingų žinių ir jomis dalytis, o kai kada tiesiog paplepėti bus tikrai daug. Palankus metas kurti grožį ir patogumus namie jau eina į pabaigą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų