REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Rūta Banionytė

Kaip tapti moterimi, kuriai vyrai nepajėgia atsispirti? Šių paslapčių dailiosios lyties atstoves moko „Šokoladas sielai“ įkūrėja Rūta Banionytė (40). Moteris tikina, kad temos apie santykius su vyrais jai yra ypač įdomios, o ir patirties šioje srityje, Rūta neslepia, jog turi nemažai.

15

Kaip tapti moterimi, kuriai vyrai nepajėgia atsispirti? Šių paslapčių dailiosios lyties atstoves moko „Šokoladas sielai“ įkūrėja Rūta Banionytė (40). Moteris tikina, kad temos apie santykius su vyrais jai yra ypač įdomios, o ir patirties šioje srityje, Rūta neslepia, jog turi nemažai.

REKLAMA

Vis dėlto, „Šokoladas sielas“ įkūrėja mano, kad reta lietuvė turi puikių bendravimo su vyrais ar moteriškumo pavyzdžių, todėl toms, kurios šioje srityje trokšta būti nepralenkiamos, Rūta dalinasi patarimais.

„Vienos grubiausių lietuvių moterų klaidų, kad šios elgiasi vyriškai, prisiima per daug atsakomybių, padaro iš savęs tarnaites, išeikvoja buičiai labai daug energijos ir joms jėgų ima trūkti kitose srityse“, – pabrėžia Rūta.

Moterų klaidos santykiuose

Anot Rūtos, lietuvės visada skuba, daug dirba ir laukia iš vyro įvertinimo bei supratingumo. Deja, pastarojo susilaukia retai ir taip ilgainiui ima jausti nepasitenkinimą. Kita vertus, moterys mėgsta save vadinti stipriomis, taip atimdamos iš vyrų galimybes stengtis dėl savo moters.

REKLAMA
REKLAMA

„Kita klaida, jog dažnai moterys, esant ilgalaikiams santykiams, su vyrais ima elgtis taip, tarsi jos būtų jų mamos, dažnai kritikuoja ir menkina. Na, o jaunesnės moterys, kurios dar tik vaikščioja į pasimatymus, kenčia nuo žemos savivertės, bijo prarasti vyrą, todėl stengiasi visais įmanomais būdais jam įtikti. Deja, tačiau dėl tokių pastangų moterys vyrams tampa neįdomios.

REKLAMA

Be to, pastebiu, kad bendraujant su vyrais lietuvėms dažnai trūksta moteriškumo, gyvumo bei emocijų“, – tikina Rūta Banionytė.

Pašnekovė atvirauja, kad jos siekis – perduoti lietuvėms savo sukauptą patirtį ir padėti suvokti, kad moteris turi užsiimti mėgstama veikla ir išmokti mėgautis savimi, užuot laukus, kol vyras ją pavers laiminga.

Paklausus Rūtos, kaip jai pačiai santykiuose su mylimuoju sekasi laikytis patarimų, kuriuos dėsto kitoms moterims, ji pripažįsta, kad nors kasdien stengiasi gyventi vis moteriškiau, kartais visgi paslysta.

„Būna atvejų, kada iš manęs išlenda stipri ir kontroliuojanti šeimininkė, tada tarpusavio santykiai suprastėja. Aš esu tokia pat, kaip ir kitos Lietuvos moterys, tik skirtumas tas, kad gana greitai pastebiu, kur darau klaidas ir žinau, kaip viską ištaisyti“, – sako Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Rūta Banionytė tiki, kad viena iš moters paskirčių – puošti pasaulį. Moteris pasakoja, kad makiažui kasdien skiria valandą, o šukuosenas darosi, kada laukia išskirtinė diena, pavyzdžiui, filmavimas ar fotosesija.

„Kai būnu susitvarkiusi, eidama gatve gerai jaučiuosi, tarsi atvira visoms galimybėms, bendravimui ir netikėtumams. Manau, kad čia prasideda meilė sau. Man patinka pateikti pasauliui gražiąją savęs versiją.

Pasaulis atrodo gražesnis, kai aš pati atrodau gražiau, todėl manau, kad kiekviena moteris turėtų išbandyti ir suprasti, kaip į save investuotos papildomos 15 minučių gali pakeisti ne tik mūsų nuotaiką, bet ir pakelti savivertę bei atverti naujas galimybes“, – kalba ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Intymios moterų problemos lovoje

Neseniai Rūta Banionytė išleido naują elektroninę knygą: „Visa tiesa apie intymias moters problemas ir orgazmą“, kuri susilaukė įvairių atgarsių bei diskusijų. Autorė pabrėžia, kad šia knyga ji kviečia moteris nustoti meluoti sau ir suvokti tikrąsias priežastis, dėl kurių jas vargina intymios problemos.

„Dažnai moterys mylisi su vyrais iš baimės juos prarasti. Kitos moterys mylisi tam, kad pajustų ryšį ir meilę, bet to negauna visą savo gyvenimą. Jos vengia sakyti vyrams ko trokšta, nekalba apie tai, kas joms patinka lovoje. Moterys apsimeta, kad joms viskas gerai, bet iš tiesų kenčia skausmą bei nusivylimą“, – apie tai, kodėl gimė knygos idėja aiškina moteris.

REKLAMA

Anot jos, po keleto metų tokio sekso moters kūnas ima ją gelbėti – padeda vengti sekso, tuomet moterį pradeda kamuoti intymios ligos.

„Štai kodėl aš parašiau tą knygutę. Joje kalbama apie tai, kad gydyti savo kūną ir eiti pas gydytojus yra taip pat svarbu, kaip ir suvokti tikrąsias savo negalavimų priežastis.

Norėčiau, kad sekso tema nebūtų tabu. Mes nieko nežinome apie seksą, dauguma vyrų jį naudoja nuleisti susidariusiai įtampai, tačiau mano suvokimu, vyras ir moteris gali sukurti kur kas intymesnį ryšį“, – mintimis dalinasi Rūta.

Moteris priduria, jog ši tema aktuali ir vyrams, kadangi šie apie seksą nežino nieko ir tik įsivaizduoja, jog žino viską.

„Taigi, labai raginu moteris susimąstyti, kad jų intymi sveikata ir seksualinė energija yra jų grožio ir sveikatos šaltinis. Užteks meluoti vyrams, jog viskas gerai. Su savo kūnu reikia elgtis atsakingiau ir nuoširdžiau“, – skaitytojoms pataria Rūta Banionytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų