REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą šaltibarščių ar lauko kepsnių neįsivaizduojame be gardžių bulvių. Siūlome jums išbandyti šį receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

Vasarą šaltibarščių ar lauko kepsnių neįsivaizduojame be gardžių bulvių. Siūlome jums išbandyti šį receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

REKLAMA

Reikės: 1.5 kg. mažų šviežių bulvyčių, kelios pieniškos dešrelės, 150 gr. šaltai rūkytos šoninės, 350 gr. 15% grietinės, kelios skiltelės česnako, 2 svogūnai, saujelė krapų, svogūno laiškų, druskos, pipirų, „rasalo“ nuo marinuotų agurkėlių.

Gaminimas:

Bulves nušveisti, suberti į puodą, sudėti puselę svogūno, česnaką, lauro lapelius, druską, kelis pipiriukus, užpilti vandens, kad vos apsemtų ir virti nuo užvirimo 10 min.

Nupilti puodelį vandens ir įpilti puodelį rasalo į verdančias bulves. Virti dar apie 15-20 min. Patikrinti peiliu, kaip bulvės bus išvirę nukošti ir dar minutei ar dviem statyti ant ugnies, kad nugaruotų.

REKLAMA
REKLAMA

Į puodą kurį galima statyti į orkaitę išversti bulves, suberti kapotus krapus, traiškytą česnaką, smulkintus sv. laiškus, grietinę keptuvėje pakepintus svogūnus su smulkinta šonine ir dešrelėmis ir viską kruopščiai permaišyti.

Dėti į orkaitę Įkaitintą iki 180C ir kepti apie 20 min.

Skanaus!

Šaltinis: http://skanusgyvenimas.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų