REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
„Franke“ keramikinės plautuvės (nuotr. Gamintojo)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Keramika jau tūkstančius metų yra žinoma žmonėms. Tačiau jau dabar galima džiaugtis ištobulinta technologija ir specialiai virtuvei pritaikyta keramika.

38

Keramika jau tūkstančius metų yra žinoma žmonėms. Tačiau jau dabar galima džiaugtis ištobulinta technologija ir specialiai virtuvei pritaikyta keramika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Franke“ keramikinės plautuvės yra pagamintos iš „Fraceram“ – itin patvarios specialios medžiagos. Palyginti su tradicinėmis keramikinėmis plautuvėmis, „Franke“ keramikinės plautuvės paviršius yra labai kietas ir tvirtas, todėl jis pjaustant ar krintant daiktams visada išlieka toks pats.

REKLAMA

„Ir svarbiausia – šių plautuvių paviršius yra higieniškas ir lengvai valomas“, - tikina „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. „Todėl keramikinės plautuvės virtuvėje yra pats puikiausias sprendimas! Estetika, klasikinis stilius ir modernumas viename“. Pasak jo, keramikinė plautuvė - tai yra geriausia, ką šiandien galima pristatyti virtuvėje.

„Šios plautuvės sunkiai braižosi ir yra atsparios smūgiams, - perspėja R. Nacevičius. - Šios plautuvės atlaiko 1 kilogramą sveriančio metalinio rutuliuko smūgį iš pusės metro aukščio - paprasti daiktai, krentantys buityje, šios plautuvės nesudaužys“.

REKLAMA
REKLAMA

R. Nacevičius pabrėžė, kad šiose plautuvėse didelis dėmesys yra skiriamas detalėms: nerūdijančio plieno paspaudžiamas mygtukas, skirtas ventilio uždarymui bei atidarymui, estetiškos ir lengvai išimamos perpylimo grotelės... „Bei kitos smulkios detalės priverčia džiūgauti modernios išvaizdos bei išskirtino dizaino mylėtojus“.

„Franke“ keramikinės plautuvės yra gaminamos Vokietijoje, kurioje yra aukšti gamybos standartai ir kokybės reikalavimai. Keramika ir paviršius specialūs: atsparumas smūgiams yra deklaruojamas išskirtiniu „Franke“ patentu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Septynios blizgios ir matinės spalvos bei gausybė modelių – „Franke“ viską apgalvojo.

„Kiekvienas žmogus ras ir prisitaikys keramikinę plautuvę pagal savo modernios ar klasikinės virtuvės stilių, spalvą, dydį, funkcionalumą bei savo poreikius, - teigė R. Nacevičius. - Dar prieš tris metus keramikinės plautuvės buvo prabangos prekė. „Franke“ ir konkurencijos dėka jos tapo prieinamos plačiam žmonių ratui. Dabar visi gali džiaugtis tuo, kas šiai dienai yra sukurta geriausia“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų