REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Užuolaidos – svarbi interjero dalis (nuotr. YouTube)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Esame įpratę namus apstatyti tos pačios spalvos baldais, sienas dažyti švelniais pasteliniais atspalviais, tačiau pats metas pamiršti šiuos seniai gyvuojančius interjero dizaino stereotipus.

34

Esame įpratę namus apstatyti tos pačios spalvos baldais, sienas dažyti švelniais pasteliniais atspalviais, tačiau pats metas pamiršti šiuos seniai gyvuojančius interjero dizaino stereotipus.

REKLAMA

Tinklalapis „Bright Side“ siūlo atsikratyti štai šių būsto įrengimo „taisyklių“.

1. Tarpusavyje deranti sofa ir foteliai

Daugelis yra įpratę pirkti baldų rinkinius, kurių sofa ir foteliai dera tarpusavyje. Jei norite, šią taisyklę galite drąsiai laužyti ir savo gyvenamąją vietą apstatyti skirtingais ir kitokių spalvų baldais. Svarbiausia yra nepamiršti, kad jie turėtų būti panašūs į kažkokį jūsų namuose esantį daiktą ar akcentą.

2. Miegamojo baldai

Nebūtina pirkti viso miegamojo kambario baldų rinkinio. Prie miegamojo lovos galite derinti ir iš kitokios medžiagos pagamintus staliukus.

REKLAMA
REKLAMA

3. Baltos sienos

Baltos sienos namuose nebūtinai turi priminti ligoninę. Svarbu nepadauginti šios spalvos ir atminti, kad interjerą galima papuošti dėmesį pritraukiančiais akcentais.

REKLAMA

4. Baldai palei sienas

Žmonės mano, kad sustačius baldus pagal sienas, namuose atsiranda daugiau vietos. Tą daryti patariama jei gyvenate nedideliame bute ar name, tačiau jei jūsų būstas erdvus, baldus galite dėti ten, kur norite ir nebūtinai paisyti jų statymo prie sienos taisyklės.

5. Plytelės vonioje

Vonios kambarį dekoruoti galima pačiais įvairiausiais būdais, taip pat ir ne plytelėmis. Sienas ar grindis vonios kambaryje galima papuošti medžiu, cementu ar akmenimi.

6. Derantis stalas ir kėdės

Virtuvės ar valgomojo interjerą paįvairinsite įsigiję skirtingas kėdes ir visai prie jų nederantį stalą. Nebijokite eksperimentuoti.

REKLAMA
REKLAMA

7. Dideli ir griozdiški baldai

Sofos ir foteliai su didelėmis, plačiomis ir aukštomis nugaros atramomis jau seniai nebėra madingi. Paprastos formos ir įprasti bei nedideli baldai vėl tampa populiarūs. Renkantis baldus atminkite vieną taisyklę: kuo mažesnis kambarys, tuo mažesni ir baldai.

8. Ryškių spalvų vaikų kambarys

Vaiko kambario sienos gali būti ir baltos bei pastelinių spalvų. Tokiame kambaryje geriau lavinama vaiko vaizduotė. Ramiomis spalvomis nudažytas sienas galima papuošti plakatais ir ryškiaspalviais paveikslėliais.

9. Betoniniai akcentai - per daug šiurkštu

Dekoruojant namus betoną galima panaudoti pačiais įvairiausiais būdais. Ypač gerai jis atrodo modernaus stiliaus patalpose ir vonios kambariuose.

10. Dieninės užuolaidos

Jei norite, galite gyventi ir be dieninių užuolaidų. Atsisakę šios interjero detalės, padidinsite net ir patį mažiausią kambarį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų