REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Spalvos (nuotr. 123rf.com)

Jei namuose ar darbovietėje turite bent 8 spalvų pieštukų ar parkerių rinkinį, galite atlikti šį paprastą, bet labai įdomų testą.

24

Jei namuose ar darbovietėje turite bent 8 spalvų pieštukų ar parkerių rinkinį, galite atlikti šį paprastą, bet labai įdomų testą.

REKLAMA

Susirinkimo ar bendro suėjimo prie vieno stalo metu, ant jo padėkite sumaišytus spalvotus pieštukus. Liepkite kiekvienam asmeniui pasirinkti po pieštuką.

Kai jie tai padarė, skaitydami žemiau pateiktą informaciją papasakokite jiems apie jų asmenybę sprendžiant iš to, kokios spalvos pieštukas guli jų rankose.

Štai ką apie jus pasakoja jūsų pasirinkta spalva:

Juoda: tie, kurių mėgstamiausia spalva juoda – yra gan artistiški ir jautrūs. Nors šių žmonių nepriskirtumėte prie introvertų, jie atidžiai dėlioja visas savo gyvenimo detales ir nemėgsta jomis dalintis su kitais.

Balta: baltos spalvos mėgėjai yra laikomi organizuotais ir loginį mąstymą turinčiais žmonėmis, kurių gyvenime netvarkos tikrai labai mažai.

REKLAMA
REKLAMA

Raudona: šie žmonės mėgaujasi kiekviena gyvenimo akimirką, yra pasiryžę įgyvendinti visus užsibrėžtus tikslus.

Mėlyna: jei jūsų spalva yra mėlyna, jums patinka harmonija, esate patikimas ir jautrus asmuo, dažnai pagalvojantis ir apie kitus. Mėgstate švarą, be to, svarbiausiu gyvenimo aspektu jums yra stabilumas.

REKLAMA

Žalia: žalios spalvos mėgėjai paprastai yra meilūs, ištikimi ir atviri žmonės, kuriems rūpi kiti. Jiems taip pat labai svarbi ir reputacija.

Geltona: jums patinka mokytis ir savo žiniomis dalintis su kitais, lengvai randate laimę, dėl to kitiems jūs atrodote lyg nuolatinės šilumos kupinas saulės spindulėlis.

Violetinė: esate artistiška ir unikali asmenybė, gerbiate kitus, tačiau kartais būnate arogantiškas.

Ruda: šis žmogus – geras draugas, iš visų jėgų besistengiantis išlikti patikimas. Jums nepatinka blizgūs daiktai, tiesiog trokštate pastovaus ir stabilaus gyvenimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų