REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas

Horoskopas savaitei 2018 03 26 – 04 01 d. d. 

12

Horoskopas savaitei 2018 03 26 – 04 01 d. d. 

REKLAMA

Naglis Šulija 

Avinas.

Nestigs energijos, veiklumo ir noro nuveikti kuo daugiau. Dažniausiai viskas vyks gana sklandžiai, tačiau savaitės viduryje gali atsirasti kliūčių, kurias bus sunku įveikti. Tačiau kas nepavyksta vieną dieną, tas pavyksta kitą. Savaitės pabaiga gali atnešti daug smagaus bendravimo.

Jautis.

Kol kas svarbūs įvykiai bus tarsi šalia, jus pačius menkai tekliudys, dėl to žvelgsite į viską tarsi iš šalies. Pokyčiai prasidės antroje savaitės pusėje. Pasikeis vidinė būsena – atsipalaiduosite, tapsite jausmingesni, patiks daryti ką gražaus, mielo ne tik sau, bet ir kitiems. Tai vadinama asmeniniu žavesiu.

 

Dvyniai. Darbe darbų ne per daugiausia, namie viskas kaip ir aišku. Liks laiko artimiems draugams, su kuriais bus smagu susitikti, pasikalbėti, galbūt nutarti, ką visi kartu veiksite ateityje. Panašiai ir su kolegomis, bendraminčiais darbe – komandinis darbas tiks ir patiks.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Nemažai darbo, visokios veiklos gali būti darbe, profesijos srityje. Padirbėti norėsis nuoširdžiai, tačiau aplinkybės ne visuomet bus palankios – savaitės vidurys gali atnešti komplikacijų, nesklandumų. Jie gali būti susiję ir su konkrečiais asmenimis, galbūt konkurencine kova. 

REKLAMA

Liūtas.

Vidinė būsena dažniausiai bus puiki, tačiau kam ją pritaikyti – nelabai aišku, mat darbe darbo nebus daug, o namie irgi viskas savo vietose. Vadinasi, beliks veikti pagal aplinkybes. Gali būti, kad nuo savaitės vidurio kurį laiką sėkmės bus mažiau, bet į savaitės pabaigą viskas vėl ims klostytis palankiai.

Mergelė.

Laikas nei šioks, nei toks – be didesnių iššūkių ar svarbių darbų. Tačiau kai kada gali gimti noras pasiieškoti aštresnių įspūdžių, galbūt smarkiau paspausti greičio pedalą. Ne visuomet tai bus saugu – savaitės viduryje gali būti netikėtumų. O savaitės pabaigoje prasidės palankus metas smagiai kelionei.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Dabar svarbiausia bus ne jūsų, o kito, greičiausiai labai artimo žmogaus mintys, norai, siekiai ir veikla. Dažniausiai teks prie jų tiesiog prisitaikyti. Tačiau jums ir namų, šeimos reikalai, pareiga namiškiams bus svarbi. Abi sritis suderinti bus sunkoka, ypač savaitės viduryje. 

Skorpionas.

Kol kas vyraus kasdieniai darbai, pareigos, visokie neatidėliotini reikalai. Kai kada jie gali gerokai nusibosti, bet iš tiesų vienintelis būdas jų nusikratyti – tai imtis visko iš eilės. Beje, savaitės viduryje sklandumo gali gerokai pristigti. Savaitgalis primins, kad puikūs santykiai irgi būna. 

Šaulys.

Būsite linksmi, kūrybiški, linkę ir patys prasiblaškyti, ir kitus nudžiuginti, o progų smagiai pasilinksminti dabar irgi bus daug. Viskas būtų puiku, bet šaukštas deguto gali įkristi savaitės viduryje. Gali būti, kad nesklandumai bus susiję su piniginiais reikalais, finansinėmis galimybėmis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Būsite ir labai atkaklūs, užsispyrę, principingi, ir tuo pat metu ryžtingi, linkę veikti greitai ir tiksliai. Šis savybių derinys nėra labai švelnus aplinkiniams, ką padarysi. Užtai efektyvumas garantuotas. Visgi tvarkant namų, šeimos reikalus galima būti ir atlaidesniems, ypač savaitės viduryje.

Vandenis.

Būsite labai atviri, judrūs, linkę bendrauti ir su naujais draugais, ir su senais pažįstamais. Palankus metas ir mokytis, mokyti kitus ar atsiskaityti už gautas žinias. Dažniausiai viskas eis sklandžiai, tačiau savaitės vidurys gali ir nebūti toks patogus kaip norėtųsi.

Žuvys.

Gali būti, kad bus svarbūs, rūpės piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, pastangos siekiant gauti naudos jos ir atneš, tačiau atsargumo, apdairumo gali labai prireikti savaitės viduryje – trečiadienį bei ketvirtadienį. Galbūt tuo metu teks atsižvelgti į kitų žmonių veiklą bei valią. Savaitgalis atvers galimybę smagiai pabendrauti su maloniais žmonėmis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų