REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
83
 Vyras pusvalandžiui paliko žmoną kirpykloje – grįžęs net aiktelėjo

Į kirpyklą su vyru atvykusi moteris nesitikėjo, kad netrukus pasikeis taip, kad jos nebeatpažins pats jos vyras.

83

Į kirpyklą su vyru atvykusi moteris nesitikėjo, kad netrukus pasikeis taip, kad jos nebeatpažins pats jos vyras.

REKLAMA

Moteris pripažįsta, kad grožio salonai, makiažas, šukuosenos – toli gražu nėra pats aktualiausias klausimas jos gyvenime.

Tačiau jauna ir išvaizdi moteris nusprendė pakeisti savo šukuoseną.

Juk ne veltui sakoma, kad jeigu moteris nusprendė nueiti į kirpyklą, tai reiškia tik viena – kažkas jos gyvenime keičiasi.

Kaip rūpintis plaukais?

Raudoni plaukai išsiskiria ne tik spalva - jie retesni, mat raudonplaukės paprastai turi mažiau plaukų nei blondinės ar brunetės. Tačiau raudoni plaukai yra patys storiausi, todėl atrodo purūs.

Vis dėlto tokius plaukus labai lengvai gali pažeisti saulė, nes jie neatsparūs žalingam spindulių poveikiui. Jei tinkamai nebus apsaugoti, plaukai taps šiurkštūs ir sausi. Todėl raudoniems plaukams būtina ypatinga apsauga nuo saulės.

REKLAMA
REKLAMA

Jei plaukai vis dėlto išsausėjo, juos suminkštinti galima drėkinamuoju balzamu ar plaukų kauke.

Susijusios galerijos: 

REKLAMA

 Kenkia ir šampūnai

Vonioje, po galvos trinkimo, lieka keli kuokštai plaukų – tai tarsi lakmuso popierėlis, kad prasidėjo rimtos organizmo problemos. Jei prie viso to ir pati plauko struktūra verčia sunerimti – plaukai skilinėja, šiaušiasi, stipriai „elektrinasi“, atrodo be „gyvybės“ ir visiškai išdžiūvę, metas imtis veiksmų.

Nors labai dažnai galvos odos ir plaukų problemos yra tam tikrų vidinių organizmo pažeidimų išraiška, vis dėlto trichologijos specialistai laikosi nuomonės, kad viena iš klaidų, bloginančių situaciją – netinkamas šampūno pasirinkimas. Labai dažnai girdime, jog „jei šampūnas mažai putoja, jis yra netinkamas arba blogai pašalinantis nešvarumus“.

Grožio industrijoje dirbantys žmonės įprastai tokius pasisakymus papildo dar viena mintimi – „kuo daugiau putoja, tuo daugiau sintetinių medžiagų yra šampūne, tuo daugiau kenkia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų