Ypatingo skonio cepelinai: šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu

Patiekalų idėja savaitgaliui? Gal cepelinai? Žinoma! Juk pagaminę juos, nudžiuginsite ir savo, ir savo šeimos narių skrandžius. Geras vaizdas, puikus skonis. Imkitės cepelinų recepto, kurį siūlo Rimas Narkus, ir tikrai neapsiriksite. 

Virtų bulvių cepelinai pagal Rimą
21

Galime beveik garantuoti, pagal tokį receptą dar negaminote. 

Jums reikės:

Kilogramo bulvių, 500-600 gramų mėsos (naudotas kumpis, kurį reikės malti), svogūno, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų krakmolo, česnako skiltelių, kiaušinio, kelių šaukštų majozeno, aliejaus, sultinio. 

(21 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Kaip pagaminti cepelinus

Išvirkite bulves su lupenomis. Tada jas, ataušinę, nulupkite ir sumalkite. Rimas teigia, kad trinti bulvių netinka, reikia jas malti. 

Paruoškite mėsą, kad masė nebūtų sausa. Iš pradžių išvirkite ją, tada sumalkite. Dėkite pakeptą svogūniuką, smulkintą česnaką. Įplakite kiaušinį, pagardinkite keliais šaukštais majonezo, aliejaus ir sultinio kubeliu. Labai svarbu, kad masė nebūtų sausa. 

Virtų bulvių cepelinai pagal Rimą

Į paruoštas bulves dėkite kiaušinį, du šaukštus miltų, du šaukštus krakmolo. 

Suformuokite cepelinų formą, apvoliokite paruoštus krakmole, kad verdant neištižtų. 

Pagardinkite grietine, žalumynais. 


Rašyti komentarą...
S
Skaitytoja
2018-03-09 13:20:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Cia falsivi cepelinai
Atsakyti
-9

S
Sigita
2018-03-09 15:52:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
Virtu bulviu didzkukuliai, ne cepelinai cia
Atsakyti
-3

,
,
2018-03-10 11:51:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
Valgykit vienus, be padazo arba su spirgučiais.
Atsakyti
-3

SKAITYTI KOMENTARUS (13)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų