REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Figūros tipai (nuotr. 123rf.com)

Moterys dažnai praleidžia valandų valandas priešais drabužių spintą, siekdamos rasti tinkamiausią aprangą kasdienai ar tobulą suknelę ypatingai progai.

22

Moterys dažnai praleidžia valandų valandas priešais drabužių spintą, siekdamos rasti tinkamiausią aprangą kasdienai ar tobulą suknelę ypatingai progai.

REKLAMA

Visgi, sunku išsirinkti tobulą drabužį, kai tiksliai nežinai, koks tavo kūno tipas. Tad štai patarimai, kaip nustatyti savo tipą ir kaip rasti tinkamiausius derinius. Geriausia ne tik paskaityti aprašymus ir stengtis rasti save, bet ir pamatyti pavyzdžius žymiausių moterų, kaip joms pavyksta parodyti savo privalumus ir paslėpti trūkumus.

Obuolio tipo figūra. Kuomet pilnesnė viršutinė kūno dalis (biustas didesnis už juosmenį ir klubus). Tarp žinomų žvaigždžių, kurios turi tokią figūrą yra Drew Barrymore, Angelina Jolie ir Tyra Banks. Jums reikėtų rinktis trapecijos formos sukneles.

Apversto trikampio figūra. Tai figūros tipas, kuomet jūsų pečiai platesni nei šlaunys ir juosmuo. Daugelis modelių ir aktorių tokias turi. Tarp jų Renee Zellweger, Demi Moore ir Naomi Campbell. Iš tiesų, tokio tipo figūrą turinčios moterys gali rinktis įvairių tipų sukneles, bet labiausiai joms tinka su V-kaklo iškirpte, petnešėlėmis ant vienos ar abiejų pečių.

REKLAMA
REKLAMA

Tvirtinama, kad smėlio laikrodžio figūra – viena gražiausių – kuomet didesnis biustas ir klubai, tačiau siauras liemuo. Šis tipas dar vadinamas tobulu deriniu. Žymiausios savininkės – Marilyn Monroe, Blake Lively, Scarlett Johansson ir Dita von Teese.

REKLAMA

Nors joms tinka beveik viskas, bet figūros privalumus pavyks išryškinti pieštuko formos suknelės, suknelės su itin išryškintu liemeniu, itin prigludusios suknelės, į apačią platėjančios suknelės, mergaitiškos suknelės.

Banano tipo figūra. Tokios moterys dažniausiai būna itin liesos, turinčios ilgesnį liemenį, neišraiškingus klubus ir krūtinę. Tarp žinomų moterų – Jennifer Garner ir Anne Hathaway. Jos irgi gali dėvėti beveik viską!

O labiausiai kūno formos pavyks išryškinti su drabužiais, turinčiais ryškius spalvų ar formų „blokais“, padalinančiais kūną ir pritraukiančiais dėmesį į konkrečias vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Saldžioji kriaušė! Jei jūsų klubai platesni už krūtinę ir juosmenį, turite kriaušės formos kūną. Daugelis garsenybių turi tokią figūrą, kaip ir puikiai žinomos Jennifer Lopez, Shakira, Kim Kardashian. Jeigu jūsų kūnas raumeningas, ištreniruotas, verta rinktis į atviros viršutinės dalies sukneles ir platesnes į apačią.

Stačiakampio formos figūra. Tokią figūrą dažnai turi sportininkės ar aktyviai sportuojančios moterys. Tokios figūros trokšta kiekviena, nes ji pasižymi išskirtiniu seksualumu. Moterims su tokia figūra idealiai tinka prigludusios, su giliomis iškirptėmis suknelės. Geriausia, kad dar būtų ir pabrėžiančios liemenį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įžymybės, turinčios tokią figūrą: Natalie Portman, Kate Hudson, Keira Knightley ir Cameron Diaz.

Šaukštelio formos figūra. Šis tipas nuo kriaušės skiriasi tuo, kad dar labiau pabrėžta klubų linija, o krūtinė palyginus su visomis kūno proporcijomis yra maža. Įžymybės, kurios turi tokią figūrą yra Cheryk Burke, Beyonce ir America Ferrera. Joms svarbus figūros subalansavimas – jeigu jau norite pieštuko formos suknelės ar sijono, svarbu kiek įmanoma labiau išpūsti viršutinę kūno dalį.

Arba geriau rinktis uždaresnę viršutinę dalį ir šiek tiek siaurėjančią į apačią, taip nukreipsite dėmesį nuo platesnės apatinės dalies. Ar bent vizualiai sukursite tolygų įspūdį su viršutine ir apatine kūno dalimi.

REKLAMA

Deimanto formos figūros tipas. Pagrindinis tikslas turint tokią figūrą – subalansuoti pečius, krūtinę ir klubus taip, kad sukurti kuo gražesnį juosmens vaizdą. Tai padaryti padės įdomaus kirpimo ar išskirtines detales turintys drabužiai. Žymiausios moterys, turinčios tokio tipo figūras: Kate Winslet ir Queen Latifah.

Svarbu išryškinti apatinę kūno dalį – nes turite nuostabias kojas, be to ir rankas. Tai neslėpkite jų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų