REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis yra puiki proga skaniai pavalgyti. Na, ir kodėl neleisti sau pasilepinti naminiais mėsainiais, kurie pranoks net pačius brangiausius, perkamus specializuotuose restoranuose. 

Penktadienis yra puiki proga skaniai pavalgyti. Na, ir kodėl neleisti sau pasilepinti naminiais mėsainiais, kurie pranoks net pačius brangiausius, perkamus specializuotuose restoranuose. 

REKLAMA

2 mėsainiams reikės:

mėsainių duonelės, vištų krūtinėlės (tinka kiaulienos, jautienos gabalėliai), kiaušinio, pomidoro, salotų lapų, pasirinkto sūrio, prieskonių (raudonėlio, saldžiosios paprikos miltelių. 

Padažui: 200 gramų pomidorų padažo, smulkintų česnakų skiltelių, aitriųjų paprikų. 

Pasidarykite padažą:

Keptuvėje pakepinkite padažą su smulkintu česnaku ir aitriąja paprika. Pamaišykite ant vidutinės ugnies ir pakepkite apie 10 minučių. 

Vištieną supjaustykite plonais gabaliukais ir pagardinkite vištienos prieskoniais. Paniruokite išplaktame kiaušinyje. Kai tai padatysite, dėkite paruoštus vištienos gabaliukus į įkaitingą orkaitę ir keptkite apie 5-6 minutes. 

Kol vištiena iškeps, pasiruoškite pagardus: supjaustykite pomidorus, sūrį, salotų lapus.

Bandeles apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje ir ant dar neatvėsusių dėkite paruoštą padažą, salotų lapus, pomidorus ir vištieną bei sūrį. Beliko uždėti antrąją bandelės riekelę ir valgyti! 

Skanaus! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų