REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti apie skanius pietus arba gardžią vakarienę. Kodėl gi prieš savaitgalį nepasilepinti naminiais kebabais? Tai - puikus pasirinkimas, nes aiškiai žinosite, kokius produktus ir prieskonius naudojate. Kebabai bus švieži, gardūs ir neapsakomai skanūs. 

Pats metas pagalvoti apie skanius pietus arba gardžią vakarienę. Kodėl gi prieš savaitgalį nepasilepinti naminiais kebabais? Tai - puikus pasirinkimas, nes aiškiai žinosite, kokius produktus ir prieskonius naudojate. Kebabai bus švieži, gardūs ir neapsakomai skanūs. 

REKLAMA

Jums reikės: 

6 lavašo ar tortilijos papločių, 300 gramų keptos maltos mėsos. 

Daržovių įdarui:

pekino kopūstai: 0,5 (nedidelio) pomidorai: 2 trumpavaisiai agurkai: 2

Padažui:

natūralaus skonio jogurtas: 4 šaukštų majonezas: 4 šaukštų pomidorų padažas: 2 šaukštų česnakas: 3 skiltelių marinuoti agurkėliai: 1

Recepto instrukcijos

Padažas: Iš pradžių sutarkuojame česnako skilteles, marinuotą agurkėlį, į dubenėlį dedame mėgiamą majonezą, pomidorų padažą, jogurtą, jei reikia pagardiname druska. Viską gerai išmaišome bei dedame į šaldytuvą pastovėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu ruošiame daržoves. Pomidorus nuplikome su verdančiu vandeniu, supjaustome mažais kubeliais. Susmulkiname agurkus ir plonai supjaustome pekino kopūstą.

REKLAMA

Dabar jau galima formuoti kebabus. Kiekvieną lavašą ištepame maždaug po 1 valgomąjį šaukštą paruošto padažo. Ant viršaus dedame susmulkintą pekino kopūstą, pomidorus, agurkus, susmulkintą maltą mėsą bei pilame dar 1-2 valgomuosius šaukštus padažo. Užlenkiame kebabo šonus bei suvyniojame.

Po to susukame į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-12 minučių. Skanaujame!

Recepto ir nuotraukos šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų