REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnai keičiate savo plaukų spalvą, trumpinate ir vėl bandote juos užsiauginti? O galbūt priešingai – visada išlaikote jų natūralų ilgį? Nustebsite, bet būtent šukuosenos pasirinkimas, atskleidžia asmenines jūsų savybes, rašo cosmopolitan.com

Dažnai keičiate savo plaukų spalvą, trumpinate ir vėl bandote juos užsiauginti? O galbūt priešingai – visada išlaikote jų natūralų ilgį? Nustebsite, bet būtent šukuosenos pasirinkimas, atskleidžia asmenines jūsų savybes, rašo cosmopolitan.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1.Raudoni plaukai. Raudoni plaukai išsiskiria savo spalva iš kitų ir savaime šaukia „Atkreipkite dėmesį į mane!“. Jei turite šios spalvos natūralius plaukus arba dažote juos šia spalva, tai atskleidžia, kad esate linksma, nekenčianti nuobodulio asmenybė. Jūs turite tikrai gerą humorą jausmą. Tačiau tokie žmonės labai dažnai per daug prisiriša prie žmonių ir neretai tampa įkyrūs, todėl jų partneriai turi būti labai kantrūs.

REKLAMA

2.Garbanoti plaukai. Garbanotų plaukų savininkai mėgsta dėmesį ir yra jautrios asmenybės. Jie taip pat pasižymi greičiu, atliekant jiems paskirtus darbus. Garbanotų plaukų savininkai yra dosnūs ir linkę pasiekti maksimumą užduotyse. Jie turi ugninę asmenybę, kuri leidžia pasireikšti lyderystei, meilei, aistrai, įžvalgai, dinamiškumui, intuicijai, protui ir išraiškingumui. Jiems taip pat sunku sutelkti ilgą laiką dėmesį į vieną aspektą. Moterys, turinčios garbanotus plaukus – tikros dramos karalienės!

REKLAMA
REKLAMA

3.Banguoti plaukai. Tokių plaukų savininkai dažniausiai turi didelę energiją, stiprią valią ir yra ypač emocingi. Jie reikalauja gilaus intensyvaus ryšio, o jų jausmai gali būti pažeidžiami lengviau nei jūs manote. Tokiems žmonėms reikia tam tikro laiko, skirto prisileisti aplinkiniams. Laisvė jiems yra didžiausia vertybė.

5.Garbanoti plaukai, kuriuos nuolatos norite tiesinti. Tai atskleidžia, kad jums gyvenimas yra per daug chaotiškas, o jūs norite – ramybės. Visos gyvenimo sistemos siekia pusiausvyros, todėl ir jūs ieškote savosios. Garbanodami savo tiesius plaukus, gali būti, kad tai darote dėl noro kontroliuoti savo gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6.Vidutinio ilgio plaukai. Tokie žmonės dažnai yra linkę būti nekantrūs ir lengvai nusivylę aplinkiniais. Jie vertina logiką, tokios šukuosenos savininkės dažnai būna nuolatinės mąstytojos. Jos sugeba rasti pusiausvyrą savo sprendimuose, orientuojasi į tikslą ir labai tiksliai žino, ko nori iš gyvenimo.

7.Ilgi plaukai. Tokių plaukų savininkės turi ypatingai tvirtą ryšį su savimi. Jos taip pat mėgsta romantiką, kūrybiškumą ir lengvumo pojūtį. Per gyvenimą jos eina be jokių rūpesčiu, stengiasi kuo daugiau atsipalaiduoti ir mėgautis kiekviena akimirka.

REKLAMA

8.Trumpi plaukai. Tokia šukuosena atskleidžia, kad šiuo metu gyvenime jūs nenorite rūpintis niekuo. Tai taip pat dažniausiai rodo, kad šiuo metu nenorite jokių žmonių prisileisti arti savęs. Tačiau tokia šukuosena taip pat demonstruoja jūsų kūrybišką ir gana jautrią asmenybės pusę.

9.Aukštai sukelti plaukai. Dažnai tokias šukuosenas mėgsta savimi pasitikintys ir dramą sukeliantys žmonės. Tokie žmonės būna dviejų rūšių: per daug savikritiški arba dramos karalienės, kurios mėgsta dėmesį.

10.Surišti į kasą plaukai. Jeigu tokią šukuosena renkatės beveik kiekvieną dieną, tai simbolizuoja, kad labiau už pačią save, jums rūpi aplinkiniai žmonės. Sau jūs daug dėmesio neskiriate ir manote, kad aplinkui yra daug svarbesnių dalykų.

11.Plika galva. Kinai mano, kad būtent tokia šukuosena atskleidžia pozityvias mintis ir emocijas. Tai simbolizuoja didelę širdį ir jautrią sielą. Tokie žmonės dažnai ieško savo tikros antrosios pusės ir įdeda nemažai pastangų, siekdami užtikrinti savo gyvenimo kokybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų