REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad jei nėra tuščios vietos tarp vyro ir moters, "meilės" trikampis nesusikuria. Sakoma, kad neištikimybės deivės yra moterys.

Sakoma, kad jei nėra tuščios vietos tarp vyro ir moters, "meilės" trikampis nesusikuria. Sakoma, kad neištikimybės deivės yra moterys.

REKLAMA

Nes jei moterys neatsiduotų, vyrai išsaugotų neištikimybę. Sakoma visko daug. Tačiau taip jau yra, kad labai daug moterų susiduria su meilužių istorijomis. Vienos tampa jomis. Kitos gyvena su vyrais, kurie turi meilužę. Pasikalbėkime.

Meilužės vaidmuo ne romantinis

Filmai suklaidina ne vieną moterį. Juose meilužės yra geros moterys, joms nieko blogo nenutinka. Jos gražios, tikrai supranta tą vyrą, tikrai moka atsiliepti į jo jausmus, tikrai moka jį patenkinti darbe ant stalo, jos tikrai yra fainesnės nei tų vyrų žmonos.Tai filmas. Tai tas scenarijus, kuris yra suvaidintas.

Realybėje meilužė yra niekas. Visiškas nulis. Ji turi elgtis ypatingai atsargiai, kad nepakenktų alfa - patino reputacijai. Ji negali garsiai dūsauti iš malonumo, nes juos gali užtikti. Ji negali mėgautis ramiu pabuvimu po sekso, nes patinui reikia grįžti pas patelę. O savaitgalį negalima skambinti, nes alfa patinas - šeimos vyras. Tad laikykis nuošaliai. Ateis pirmadienis ir tu vėl galėsi bent kažkiek kvėpuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Bėk nuo iliuzijos

Patys nelaimingiausi žmonės yra tie, kurie nenori pamatyti realybės. Dar baisiau - jie savo realybę kuria fantazijų pagrindu. Tą daro meilužės. Jos kažkaip įtikina save, kad jos yra kažkas tiems vyrams. Neva gelbėtojos. Neva seselės. Nes gi tam alfa - patinui taip blogai su ta.

REKLAMA

Tačiau jos yra niekas. Visiškas nulis. Net jei tas nulis gauna gražių daiktų. Nulis ir yra nulis. O šiais laikais nuliai net gražių daiktų negauna. Jos gauna... Nieko. Fantazijoms palaikyti nieko ir nereikia. Jos tuščios, amoralios, liguistos. Nes gali tenkintis trupiniais. Jei būtų sveikos, adekvačios, suprastų, kas yra kas.

Žmona neduoda?

Alfa patinas mėgsta sakyti, kad jis neturi jokių santykių su žmona ir gyvena tik dėl vaikų. Tai - klasika. Arba savo intymų gyvenimą su žmona patinai linkę nuvertinti. Tai irgi klasika. Vienas pirmųjų mitų, kuriuo tiki meilužės - mano partneris jau seniai nesimyli su žmona. Tai yra visiškas absurdas. Dažniausiai.Nes jei alfa patinas nesimyli su žmona, vadinasi, iki tavęs mylėjosi su kažkuo.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl gali mylėtis dar su kažkuo ir tau esant. Šeimoje intymus gyvenimas dažniausiai vyksta. Net jei santykiai ne rožėmis kloti. Vyras ir moteris, kurie gyvena kartu, patiria intymias akimirkas.

Gal ne tokias kokybiškas, kaip kadaise, tačiau tiek žmona, tiek vyras, vienas kitame pasižymi savo teritoriją. Tai reiškia, kad meilužė gauna nuolat padėvėtą vyrą. Nejau tu tikrai verta tik "humanos" apdarų?

Meilužė yra nepilnavertė

Kai moteris tiki pažadais, kad vyras paliks žmoną, tai yra jau simptomatika. Kai moteris nepasitiki savimi ir nemoka kurti ilgalaikių santykių su vyru, netiki savo sėkme, tai jai užtenka ir tų trupinių. Tuomet neadekvačių santykių priežastis yra ne ji pati, o jis. Kodėl vyras turi palikti žmoną ir vaikus? Po metų santuokos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl nuolat sueičiai pasiruošusios naivios kvailelės? Ką jis su tokia kvaiša realybėje veiks? Tad jei vyras stokoja valios ir charakterio, vietoj sunkumų įveikimo, pasirenka ne olą, o miegamąjį su kvaila moterimi, tai dar nereiškia, kad jis nesiliaus kvailioti.

Meilužė nemyli savęs. Ji negerbia savęs. Ji atsisako gyventi realų gyvenimą. Ir tai yra jos didžioji tragedija. Todėl visi tie alfa patinai, kurie po metų pažadų nutraukia su meiluže santykius, yra geriausia, kas galėjo nutikti tai moteriai. Taip dangus demonstruoja malonę. Ir suteikia jai dar vieną šansą tapti normalia moterimi.

Kiekvienai meilužei - po bumerangą

Kiekvienas gauna pagal nuopelnus. Kiekviena meilužė gaus taip pat. Nes naivumas yra nuodėmė. Todėl jei gali, prašyk, kas kas nors tave surištų į tramdomuosius ir padėtų tau nutraukti nerealius santykius.

REKLAMA

Santykius be perspektyvos. Gal tuomet dar tau pasiseks. Ir net jei tu esi ta, kurios alfa patinas apsisprendė pasilikti su tavimi, nesitikėk su juo labai gero gyvenimo. Žinoma, išimtys egzistuoja visada ir visur.

Tačiau dažniausiai tas alfa patinas taip prasisuka tavo realybė, kad tu jį norėtum supakuoti į dovanų dėžę, užrišti gražų kaspiną ir grąžinti buvusiai žmonai.

Ir dar norėtum primokėti, kad tik jį pasiimtų. Tik atmink: žmona, išsikankinusi nuo tokio nevyriško ir neadekvataus elgesio, per tiek laiko, jau bus spėjusi suprasti, kad be jo - gyvenimas yra kur kas gražesnis. Ir už jokius pinigus nenorės jo pasiimti atgal. Net dėl vaikų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų