REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tiesa, dirbdami nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos bendraujant su mylimu žmogumi.

Avinas Draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tiesa, dirbdami nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos bendraujant su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Tauras Be galo romantiška diena. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite rytdienai. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Vakare itin svarbu daugiau dėmesio skirti sutuoktiniui.

Dvyniai Susitelkite: jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus.

Vėžys Spręskite aktualias problemas: rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą.

Liūtas Aktyviai veiklai puikus laikas: daug nedelsdami sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją ir sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Neskubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima ir neišgyvenkite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus: bet kokiu atveju dalykinei veiklai tai nepalanki diena.

REKLAMA

Svarstyklės Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Skorpionas Naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai pagerėtų su kolega, šiandien labai palanku pakviesti kavos.

Šaulys Jus supras ir parems. Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre. Gerai vakare išsiruošti į kavinę.

Ožiaragis Atsipalaiduokite, nusiraminkite. Šiuo metu esate pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką turite. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Kita vertus, jei kas nepavyks, net gerai, rytdiena nepalyginti palankesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais.

Žuvys Būsite reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni mylimo asmens poreikiams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų