Tinklaraščio ,,World recipes“ autoriai siūlo pagaminti cepelinus. O kodėl gi ne? Juk rudenį taip norisi šio to kaloringo ir skanaus. Jei negaminsite šiandien, šį receptą išsisaugokite ir būtinai išmėginkite radę laisvą dieną. 

Cepelinai kitaip

Cepelinai kitaip

Ingredientai

Minklei:

10 virtų bulvių, 10 nevirtų bulvių, 10 šaukštų krakmolo, druskos pagal skonį. 

Įdarui:

400 gramų faršo, prieskonių pagal skonį, druskos pagal skonį, 1 svogūno. 

Recepto instrukcijos

Cepelinai kitaip

Cepelinai kitaip

1.Pradžioje išvirtas bulves sugrūskite arba tiesiog sumalkite. Nevirtas bulves nuskuskite bei sutarkuokite stambios tarkos pagalba. Įdėkite krakmolo, druskos bei viską suminkykite.

2.Tuomet įdarui susmulkinkite svogūną bei sumaišykite su kiaulienos (arba kitu mėgiamu) faršu. Pagardinkite prieskoniais, pipirais bei druska.

3.Tada iš minklės darykite paplotėlius, dėkite į vidų faršo įdarą bei formuokite nedidelius cepelinus. Turėtų gautis apie 20 cepelinų.

4.Po to užvirinkite vandenį bei įdėkite vieną šaukštą krakmolo. Pagamintus cepelinus dėkite į verdantį vandenį bei virkite maždaug 20 minučių. Skanaukite su grietine arba kitu mėgiamu padažu!

Irena
2017-10-25 13:52:42
Seniai taip gaminu ,greit paruosiami ir skanus
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
SIGITA 2017-11-20 09:11:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
nuomonė -čia labai daug cepelinų/Man atrodo ,kad išeiga didesnė pagal šį recepta negu
tarkuoti bulves tarkavimo mašina.Išbandžiau-visai patiko!!!    ATSAKYTI
Toma 2017-11-08 01:06:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
As darau tokius santykiu viena virta bulve ir trys zalios nusunkiu tarkius nusistovi krakmolas sudedu ji i tarkius ir jokio papildomo krakmolo nededu tik i verdanty vandeny idedu sauksta krakmolo niekada niekas neistezta gaunasi minkstuciai tirpsta burnoje   ATSAKYTI
Vidas 2017-10-31 19:13:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
labai gardu,tik recepta anksciau zinojau   ATSAKYTI
Zita 2017-10-31 10:49:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kame tas "kitaip?"   ATSAKYTI
dzūkė 2017-10-30 18:52:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skaniausi dzūkiški cepelinai.   ATSAKYTI
Birutė. 2017-10-29 16:02:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Žinote, kad čia visai ne cepelinai, o kažkokie kleckai, irdar iš raudonųjų bulvių, todėlir spalva baisi,kas valgo šitą maistą, manau, kad nėra ragavę tikrų žemaitiškų cepelinų.   ATSAKYTI
All 2017-10-30 10:05:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Butu miela, jei Birute pasidalintu savo receptu...  
Toma 2017-11-08 00:57:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Sie cipelinai net neskaniai atrodo  
Haris 2017-10-29 15:32:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
10 šaukštų KRAKMOLO????????? :o   ATSAKYTI
Donatas 2017-10-29 13:44:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ląukiau šio recepio   ATSAKYTI
Algis 2017-10-29 12:05:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Senu seniausei zinau to ki gaminima senai darau nieko naujo pasene jusu zinios visiskai   ATSAKYTI
Angelas 2017-10-30 14:02:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Man irgi keista,kas cia nezino sito recepto. Tik va as nededu i vandeni virimui jrakmolo,kam jis nesuprantu.  
Viktoras 2017-10-28 17:04:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Farsley reckon apkeproducts



Farsa reik apkept ir GeraI nuspaust.tarkius.p
Alaukt kol nudistoves ir take krakmola.su details. I tarkius   ATSAKYTI
tikri 2017-10-28 12:08:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
nesityciokite is tikru cepelinu,matomai nesate nei mate nei valge   ATSAKYTI
genovaite 2017-10-30 21:23:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
jau 4 metai tokius verdu ir niekas net nesupranta kad jie pagaminti kitaip,,,tik as ir zalias bulves ir virtas tarkuoju per smulkesne burokine tarka  
Pamaiva 2017-10-28 11:26:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Mano mama jau seniai taip verda   ATSAKYTI
Dampis 2017-10-28 11:00:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Skaniausi cepelinai, kuriuos kada esu valgęs, yra kavinėje "7 kiometras" prie Telšių, kairėje važiuojant keliu Šiauliai-Palanga. Visi kiti, kur viduje faršas sukibęs į vieną gumulą, nėra tokie skanūs kaip ten.   ATSAKYTI
Algminas 2017-10-31 11:39:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Taip ten skanu,bet Šiauliuose yra Sodžius prie autobusų stoties,ten nerealus cepelinai dideli su mėsa su plauciukais su varške ir mėsa nesulipusi y viena gabalą ir parašas pasakiskas.
  
Jolita 2017-10-28 08:28:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Sunkti nieko nereikia. Tarkuojama tai stambiai. Neblogi ir greiti!

   ATSAKYTI
Virginija 2017-10-27 19:10:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Kuo tai ipatinga kitokio recepto as ir nežinojau per visa gyvenima :)   ATSAKYTI
Raudona 2017-10-26 13:15:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Aciu uz patarimus !   ATSAKYTI
Raudona 2017-10-25 20:29:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Dariau tokius,tarkuotos bulves vis buvo zalios,ilgiau pavirus eme tizti. Tai isgriebiau,sudejau i skarda,gavos neiprastas kugelis:) Gaspadines,ka ne taip padariau?   ATSAKYTI
Cepelinas 2017-10-25 21:46:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Gal per mazai krakmolo? As visuomet taip darau, ir nebuvo isteze. Svarbiausia nepagailet krakmolo.   
Daiva 2017-10-26 11:18:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Straipsnyje nerasoma, kad reikia nusunkti tarkius. Manau jus to ir nepadaret. Reikia tarkius visad nusunkti, kad nebutu skysta. Sekmes bandant dar karteli.   
Cepa 2017-10-28 14:20:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Senas receptas, jokios cia naujovės  
Irena 2017-10-25 13:52:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Seniai taip gaminu ,greit paruosiami ir skanus    ATSAKYTI
Brigita 2017-10-25 17:19:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
O krakmolo reikia butinai deti ?  
valencija 2017-10-31 07:59:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Gal nereikia bulviu vien tik krakmolo koki kg.Neisirtu tikrai. Diabetine bomba  

Top Video

TV3 Žinios. Profesorius Kasiulevičius įvardijo Lietuvos ir pasaulio galimus scenarijus dėl koronaviruso
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Profesorius Kasiulevičius įvardijo Lietuvos ir pasaulio galimus scenarijus dėl koronaviruso
DABAR RODOMA
Nepaprasta prieglaudoje gyvenančio keturkojo istorija: visus pasitinka su šypsena
DABAR RODOMA
Sunku patikėti: išsitraukė kamerą pamačius, kaip moteris pilasi kurą
DABAR RODOMA
Farai. „Farų“ operatorius tapo neblaivaus taksisto įniršio taikiniu: tokio protrūkio nesitikėjo
DABAR RODOMA
Moterys parduotuvėje susimušė dėl tualetinio popieriaus: pamatykite vaizdo įrašą
DABAR RODOMA
Užfiksuotas smurto protrūkis vienoje Lietuvos mokykloje
DABAR RODOMA
Farai. Pamatę, kas po avarijos liko iš BMW, pareigūnai liko priblokšti: išgirdo fantastinę istoriją
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Vaikų teisės su tarnybomis laužėsi į butą: mama ir dukra laukė susigūžusios
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Alkoholikės mama kreipėsi į politikus: maldauja dukrą gydyti priverstinai
DABAR RODOMA
Visi mes žmonės. Maldeikienė parodė jautriausią savo pusę: prakalbo apie tėčio mirtį
REKLAMA
Kiaulienos kepsniai (Nuotr. Viktorijos virtuvė)
„Išbandžiau ir aš kepsnius piene. Pasirodo, namiškiams tai jokia naujovė, bet aš gaminau ir ragavau pirmąkart. Mėsytė gavosi labai minkšta, bet jeigu dar pamarinuosite, tai ...
bulviniai (nuotr. Organizatorių)
Praėjusio sekmadienio TV3 laida „La Maistas“ ko gero, labiausiai patiko vaikams – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Karolina gamino įvairiausius ...
Ūkininkai pradėjo bulviasodį: ankstyvosios bulvės reikalauja daug dėmesio ir investicijų (nuotr. stop kadras)
Karantino metu raginama į parduotuves eiti kaip įmanoma rečiau, tačiau kaip savo namuose išlaikyti maistą kur kas ilgiau? Šiandien dalijamės su jumis keliais patarimais, kurie ...
Šaltibarščiai (Nuotr. Baltoje lekštėje)
„Nežinau kaip ruošiami tradiciniai šaltibarščiai, juos gaminu taip, kaip išmokė mane mama. Pati jų nemėgstu,  bet vyras mielai atsigaivina šaltibarščiais ir visada ...
Padažai koldūnams (nuotr. Organizatorių)
Praėjusio sekmadienio TV3 laida „La Maistas“ ko gero, labiausiai patiko vaikams – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Karolina gamino įvairiausius ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų