REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Diena, kurią gimėte, gali nulemti sveikatą bei nurodyti ateityje gresiančias ligas. Tai būdas, kurio pagalba galima net sunkiausioms ligoms užbėgti už akių. Vedų astrologas, chiromantas, numerologas Egidijus Gubinas skaitytojams pasakoja, kiek daug galime sužinoti apie save iš gimimo dienos.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei gimimo diena yra dviženklė, reikėtų sudėti du skirtingus skaitmenis ir iš to išvesti vieną, pavyzdžiui, gimėte 25 dieną, tai 2 plius 5 ir jūsų išvestas skaičius bus 7. Mėnuo šioje vietoje turi mažiau reikšmės, bet žinoma viskas priklauso ir nuo planetų išsidėstymo tą mėnesį. Daugiau konkretumo duoda pati gimimo diena.

REKLAMA

Taip pat didelę įtaką daro ne tik diena, tačiau ir su kokia planeta – palankia ar nepalankia, skaičius susijęs. Pavyzdžiui, žmonės, gimę 8, 17 ar 26 dieną susiję su nepalankia Saturno planeta, Marso planetai būdingos 9, 18, 27 dienos, tai žmonės gimę tomis dienomis gali turėti daugiau sveikatos problemų. Tačiau visada būtina atsižvelgti ir į kitą svarbų rodiklį, tai gimimo valanda, kadangi pagal gimimo valandą žmogaus likimas matosi kur kas aiškiau. Gimimo diena visada rodo tendencijas“, – sako Egidijus Gubinas.

REKLAMA
REKLAMA

Galima užbėgti ligoms už akių

Numerologas tikina, jog dienos, kuomet pasireiškia Saulės, Mėnulio užtemimus yra ypač nesėkmingos ir gimusius tokiomis dienomis tiek sveikatoje, tiek kasdienybėje nuolatos gali lydėti sunkumai.

„Sveikesni tie, kurie susiję su palankesnėmis planetomis, pavyzdžiui, Saule, kada gimimo dienos yra 1, 10, 19 ir 28. Taip pat palanki planeta – Mėnulis 2, 11, 20 dienos, Jupiteris, kuomet gimstama 3, 12, 21, 30 dienomis. Kadangi šios planetos palankesnės, tai ir jos rodo palankesnį likimą.

Ar žmonės pasikliauja šiomis pranašystėmis? Dažniausiai žmonės linkę remtis sava patirtimi, tad taip ir čia: būna, kad žmogui pasakai apie galimas tendencijas, į ką atkreipti dėmesį asmeniniame gyvenime ir sveikatos srityje, ko vertėtų pasisaugoti, norint išvengti problemų, o jis po laiko praneša, kad visgi rekomendacijų nesilaikė, bet apie ką buvau įspėjęs pasitvirtino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne kartą buvo atvejų su moterimis, kai matai tendencijas apie nesėkmingą nėštumą, rekomenduoji, ko reikėtų vengti, norint užbėgti nelaimei už akių, tačiau pasitaiko, kad žmonės ne visad klauso siūlomų rekomendacijų, o po kiek laiko patvirtina, jog įvyko būtent tai, apie ką perspėjau. Žinoma svarbu suprasti, kad likimą ne visada lengva pakeisti, tam reikia dėti labai daug pastangų.“, – tvirtina vedų astrologas.

 

Ligos pagal gimimo dieną

Specialistas pateikia konkrečias galimas ligas, su kuriomis dažniausiai susiduria gimusieji tam tikrų dieną.

REKLAMA

Gimimo dienos skaičius – 1 (gimėte 1, 10, 19 arba 28 dieną). Tuomet būdingos su kraujo spaudimu susijusios ligos, ypač antroje gyvenimo pusėje. Taip pat problemos su akimis, tačiau šie žmonės paprastai greitai pasveiksta ir ilgai gyvena.

Gimimo dienos skaičius – 2 (gimėte 2, 11, 20 arba 29 dieną). Šiems žmonėms būdingos skrandžio problemos, ypač pavojingi peršalimai, todėl rekomenduojama kaip įmanoma labiau saugotis virusinių ligų ir saugoti kaklą. Taip pat galimi ir psichiniai susirgimai.

Gimimo dienos skaičius – 3 (gimėte 3, 12, 21 ar 30 dieną). Galimos nervų sistemos problemos bei odos ligos. Tokiems žmonės dažnai padeda, kovojant su įtampa, padeda masažai ir pasivaikščiojimai gryname ore.

REKLAMA

Gimimo dienos skaičius – 4 (gimėte 4, 13, 22, 31 dieną). Įprastai šiems žmonėms gana sudėtinga nustatyti tikrą diagnozę. Dažnai galima depresija, psichinės ligos, galvos bei nugaros skausmai, inkstų problemos bei kitos ligos susijusios su širdimi.

Gimimo dienos skaičius – 5 (gimėte 5, 14 arba 23 dieną). Įprastai sergama ligomis, susijusiomis su nervų sistema, nerimu, traukuliais ir paralyžiumi.

Gimimo dienos skaičius – 6 (gimėte 6, 15 ar 24 dieną). Šią dieną gimusiems būdingos ligos, susijusios su ausimis, gerkle, kepenimis, plaučiais bei reproduktyvine sistema. Vyresniame amžiuje taip pat galimos širdies problemos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gimimo dienos skaičius – 7 (gimėte 7, 16 ar 25 dieną). Tokie žmonės yra jautrūs infekcijoms, būdingi virškinimo sutrikimai. Galimas vidurių užkietėjimas ir kitos problemos, susijusios su pilvo, lytinių organų ligomis, podagra, bendras silpnumas ir kraujo problemos.

Gimimo dienos skaičius – 8 (gimėte 8, 17, 26 dieną). Būdingos odos ligos, galvos skausmai, problemos su kraujo spaudimu, astma, vidurių užkietėjimas.

Gimimo dienos skaičius – 9 (gimėte 9, 18 ar 27 dieną). Dažnai galimos odos ligos, spuogai, karščiavimas, skrandžio problemos, kaulų lūžiai, dantų problemos, krūtinės skausmas, kraujo apytakos sutrikimai. Taip pat silpnos kepenys, plaučiai, ausys bei nosis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų