REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Jei norite būti tobulas meilužis, vadovaukitės Kazanovos taisyklėmis(slusham.com nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

 Naujausios apklausos duomenys atskleidė geriausius ir blogiausius meilužius. Tai buvo sprendžiama pagal tai, iš kokios pasaulio šalies jie yra kilę.

34

 Naujausios apklausos duomenys atskleidė geriausius ir blogiausius meilužius. Tai buvo sprendžiama pagal tai, iš kokios pasaulio šalies jie yra kilę.

REKLAMA

Pasirodo, australai tikrai yra vieni tų, kurie nieko neslepia ir atsiduoda visu šimtu procentų, tačiau to paties negalima pasakyti apie iš Naujosios Zelandijos kilusius vyrus.

Australai, pasak tyrimo duomenis apibendrinusių žmonių, yra vieni karščiausių mylimųjų. Šią poziciją jie dalinasi su vyrais iš JAV ir Pietų Afrikos. Visos šios šalys, apklausoje, kurią inicijavo pažinčių portalas „Saucy Dates“, surinko 8 balus iš 10. Tai leido teigti, jog lovoje šių šalių atstovai yra labai geri.

Deja, bet australės moterys neužėmė tokios geros vietos, kaip jų konkurentai vyrai. Šios šalies dailiosios lyties atstovės surinko tik 6 balus, kas reiškia, jog jos, atėjus laikui pademonstruoti savo sugebėjimus lovoje, yra gan neblogos.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiomis moterimis meilužėmis tapo amerikietės, kanadietės, prancūzės ir italės. Jos, kaip ir vyrai, surinko 8 balus iš 10 galimų.

Nors iš Italijos ir Ispanijos kilę vyrai ilgą laiką buvo laikomi aistringais ir karštais bei be galo romantiškais, ši apklausa atskleidė, jog už juos geresni yra australai, mat minėtųjų šalių atstovai surinko tik 7 balus.

REKLAMA

Prie jų prisijungė vyrai iš Prancūzijos ir Kanados, taip pat moterys iš Pietų Afrikos ir Jungtinės Karalystės.

Tiek vyrai, tiek moterys, gyvenantys Vokietijoje ir Indijoje taip pat surinko 7 balus.

Vyrai, kilę iš Jungtinės Karalystės, pasirodė kiek prasčiau nei šios šalies moterys. Jie surinko 6 balus iš 10 galimų.

Prie australių prisijungė ir trečią vietą dalinasi moterys iš Naujosios Zelandijos ir Ispanijos.

Tačiau niekas nepasirodė taip prastai ir nesurinko tokio mažo balų skaičiaus, kaip vargšai vyrai, gyvenantys Naujojoje Zelandijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarieji yra laikomi prastesniais, nei vidutiniai vyrai ir surinkę 4 balus atsidūrė paskutinėje vietoje, o jų sugebėjimai lovoje apibūdinami kaip blogi.

Pažinčių svetainė „Saucy Dates“ atskleidė, jog jos organizuotoje apklausoje dalyvavo 22753 tinklalapio nariai iš daugelio pasaulio šalių. Jų buvo prašoma įvertinti paskutinio žmogaus, su kuriuo miegojo, sugebėjimus miegamajame nuo 0 iki 10 ir tik tada atskleisti, iš kokios šalies jie buvo kilę.

Tinklalapio apklausoje dalyvavo tik heteroseksualūs vyrai ir moterys, kurie turėjo įvertinti savo partnerių sekso įgūdžius.

Išvadose teigiama, jog tiek amerikiečiai vyrai, tiek moterys buvo įvertinti geriausiai ir labiausiai suderinami vienas su kitu. Tačiau visai kas kita buvo sakoma apie australus vyrus, kurie, deja, gyvena per toli nuo taip pat gerai įvertintų moterų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nesijaudinkite, nes šios pažinčių svetainės organizuotos apklausos rezultatai yra apskaičiuoti remiantis vidurkiu, tad jums gali itin pasisekti ir su iš Naujosios Zelandijos atvykusiu meilužiu ir su Ispanijoje sutikta moterimi.

Internetinė svetainė juokaudama pridūrė, jog ši apklausa ir jos rezultatai gali padėti apsispręsti renkantis vieną partnerį iš kelių, jei jums vakarą leidžiant mieste ne vienas vaikinas ar moteris pasiūlė praleisti kartu naktį.

„Jei kada nors atsidursite nepavydėtinoje padėtyje, kai teks rinktis tarp dviejų žmonių ir žinosite šios apklausos rezultatus, jums tai gali padėti tinkamai pasirinkti“, - buvo rašoma tinklalapyje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų