REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Jūsų norai viršys galimybes. Neplanuotai gali tekti daugiau padirbėti, bet dėl to nenusiminsite, jeigu užuosite papildomas pajamas. Galite atskleisti kai kuriuos savo talentus ar sugebėjimus.

12

Avinas Jūsų norai viršys galimybes. Neplanuotai gali tekti daugiau padirbėti, bet dėl to nenusiminsite, jeigu užuosite papildomas pajamas. Galite atskleisti kai kuriuos savo talentus ar sugebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote ir mąstote teisingai. Aplinkiniai savo elgesiu tik patvirtins tokį manymą. Teisminiai procesai turėtų klostytis jums palankia kryptimi, o partnerystės ryšiai atsinaujins, sutvirtės.

REKLAMA

Dvyniai Kažkokie įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais. Pasistenkite taikiai derėtis, tartis dėl finansinių reikalų.

Vėžys Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus, reikia pasistengti tai daryti sutartinai su partneriais, leistis į kompromisus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Kai kurie dalykiniai reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų, problemų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba teks labai skubėti. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama, prie ko galite prieiti.

Mergelė Šiandien daugiau pasieksite, jei veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską įgyvendintumėte, suspėtumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti svarbią žinią.

Svarstyklės Šiandien turėsite nedaug energijos bei optimizmo, todėl bus sunkiau sudaryti komunikabilaus žmogaus įvaizdį. Norėsis numoti į viską ranka. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, artimųjų. Galite aptarti naujus planus, o gal ir pradėti svarbius darbus. Pasitarimai, diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai.

Šaulys Nusimato piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, pirkiniai. Emocine prasme jausitės išties neblogai, būsite kupini gerų vilčių. Šiandieniai pokalbiai, pažadai glostys ausį ir širdį.

Ožiaragis Pasistenkite išlikti disciplinuoti ir dalykiški tarnyboje, net jei kais padai ir norėsis kuo greičiau mesti visus darbus ir pasinerti į malonumus. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Jei nevengsite bendrauti, gausite svarbios informacijos.

REKLAMA

Vandenis Šiandieną vertėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausio pasitenkinimo ir naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Gali kiek papilnėti piniginė arba dėl bendrų pastangų jūsų aplinkoje padaugės komforto.

Žuvys Šiandien nevengsite intrigų, flirtų. Padaugės džiaugsmo bei romantikos jūsų dvasioje ir aplinkoje. Turėtų sektis kūrybos, verslo bei su vaikais susiję reikalai. Gali pavykti įgyvendinti seną svajonę, pasižymėti scenoje ar pan.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų