REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Po gimdymo praėjo vos kelios valandos

Trijų vaikų mama paviešino atvirą savo nuogo kūno fotografiją, kurioje ji įamžinta po gimdymo praėjus tik kelioms valandoms. Moteris teigė taip pasielgusi nes daugiau nebesigėdija savo taip atrodančio kūno.

37

Trijų vaikų mama paviešino atvirą savo nuogo kūno fotografiją, kurioje ji įamžinta po gimdymo praėjus tik kelioms valandoms. Moteris teigė taip pasielgusi nes daugiau nebesigėdija savo taip atrodančio kūno.

REKLAMA

Vakarinėje Australijos dalyje gyvenanti Elise Raquel, po dukrelės Willa gimimo pasidalino savo natūraliausios ir labiausiai pažeidžiamos būsenos nuotrauka.

Ji paaiškino apie keistą jausmą, kai, pažvelgus žemyn, nepaisant rankose laikomos naujagimės, ji vis dar mato nėščios moters pilvuką.

Elise pridūrė, kad po ankstesnių gimdymų ji jautė privalanti visais įmanomai būdais pridengti savo figūrą, tačiau šiuo metu moteris didžiuojasi savimi, tuo, kaip atrodo ir kitas ką tik gimdžiusias mamas skatina švęsti savo pogimdyvinius kūnus.

Kiti socialinių tinklų vartotojai greitai sureagavo į šį išties atvirą įrašą. Daugelis jų Elise apibūdino kaip gražią ir įkvėpti sugebančią asmenybę.

REKLAMA
REKLAMA

Po „Instagram“ tinkle paviešinta fotografija Elise rašė: „Pakalbėkime apie pogimdyvinius kūnus! Paprašiau, kad mane, tokią natūralią ir pažeidžiamą, nufotografuotų po dukrytės Willa gimimo praėjus kelioms valandoms.

REKLAMA

Vis dar skaudėjo, mane buvo užvaldžiusios emocijos. Džiaugiausi, jog į pasaulį atvedžiau šią gražią mergytę, didžiavausi, ką aš ir mano kūnas sugebėjome padaryti! Keista pažvelgti žemyn ir, nors rankose laikau savo mažylę, vis dar matyti nėščios moters pilvuką. Nelengva grįžus namo vėl spraustis į gimdyti besiruošiančioms moterims skirtus drabužius.“

Kalbėdama apie jaučiamą spaudimą po nėštumo susigrąžinti buvusią figūrą, ji buvo įsitikinusi, kad po pirmojo gimdymo ji natūraliai taps tokia pat, kokia buvo iki kol pastojo.

Tačiau, kaip aiškino Elise, su kiekvienos atžalos atėjimu į šį pasaulį ji priaugdavo po kelis kilogramus, ant jos kūno atsirasdavo ir kelios papildomos strijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau, vos tik pagimdžius vaikelį, jausdavau norą pridengti savo kūną. Nenorėjau jo tokio matyti, o ypač save tokią rodyti kitiems. Prireikė trijų neštumų, kad suprasčiau, jog šio pogimdyvinio kūno slėpti nereikia“, - tęsė Elise. „Be galo didžiuojuosi, ką šis kūnas man davė.

Esu dėkinga, kad galėjau išnešioti ir savo vaikelius pagimdyti natūraliai. Nesigėdiju naujų strijų ir savo apvalumų. Taip jaustis turėtumėte ir jūs! Švęskime savo pogimdyvines figūras, demonstruokime jas. Juk moterų kūnai yra tokie nuostabūs!“

Jos atviras įrašas greitai išplito socialinėje erdvėje. Gerbėjai ir moters sekėjai dėkojo už atvirumą.

„Esi labai graži, kaip ir tavo žodžiai!!“, - komentavo viena moteris.

„Tai taip įkvepia. Man patinka ši nuotrauka. Ji leido prisiminti dienas, kai pati jaučiausi panašiai“, - pridūrė Elise sekėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų