REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiuo metu jums labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti permainų, nes tai padės sėkmingai formuoti pradinius žingsnius visame tame, ko ketinate imtis. Tikėtinas ir kūrybinis įkvėpimas, naujos karjeros ar asmeninio gyvenimo viltys.

Tauras

Galite pasižymėti kokiame nors konkurse, renginyje. Tikėtinas romantiškas įvykis, finansinė sėkmė, arba kažkas svarbaus įvyks jūsų vaikų, draugo ar mylimo žmogaus gyvenime.

Dvyniai

Veikiausiai jus sudomins nauja veikla ar informacija. Seksis sklandžiai ruošti sutartis, tarpininkauti bei atlikti suplanuotus darbus, pasirūpinti grožiu ir sveikata. Tiktų aiškintis juridinius klausimus.

Vėžys

Turiningi pokalbiai šiandien megsis tarp jūsų ir aplinkinių. Palanku aptarti naujus projektus, aiškintis juridinius klausimus. Tikėtinas naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu, senu draugu. Jo tarpininkavimas padės kažką išspręsti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien jūsų galvoje kirbės realūs ir nerealūs sumanymai. Panašu, kad aiškiai pajusite besiartinančias permainas. Arba jų planingai sieksite. Galbūt pavyks prastumti aktualų projektą ir pagerinti savo finansinę padėtį.

REKLAMA

Mergelė

Nusimato kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Galbūt teks pasukti galvą, kaip įvykdyti duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas, įvaizdis. Tikriausiai planuosite tolimą kelionę, verslo ateitį.

Svarstyklės

Tikriausiai kalbos suksis apie politiką, pareigas, verslą, pinigus. Nusimato reikšmingi susiėjimai, susitarimai. Galbūt gausite įdomų pasiūlymą ar pažadą. Šiandieniniai susitikimai gali pozityviai paveikti jūsų gerovę, ateitį.

Skorpionas

Galite sužinoti įdomių dalykų - nevenkite bendrauti ir mokėkite klausytis. Gera diena sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar pramogoms. Galite kažkuo pasižymėti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien didelę vertę jums turės romantiški jausmai, kūrybinis įkvėpimas. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi ir slaptų vilčių. Galimas meilės prisipažinimas.

Ožiaragis

Galite nemažai nuveikti, jeigu imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos. Tai, dėl ko pavyks susitarti, tikriausiai atneš naudos bei emocinio pasitenkinimo. Ir tai užsitikrinsite ilgam laikui.

Vandenis

Šiandien daug dėmesio teks skirti šeimai ir individualiam verslui. Turbūt parūps remonto, ūkio darbai, svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai. Galima tikėtis piniginės papilnėjimo. Nuosavybės, nuomos reikalai turėtų spręstis jūsų naudai.

Žuvys

Nusimato svarbūs dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Geras metas tartis dėl bendradarbiavimo, derėtis, ieškoti kompromiso, megzti ryšius, sudaryti ilgalaikes sutartis, susižadėti. Regis, kai kurios jūsų viltys ims pildytis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų