REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors druskos, ne taip kaip cukraus, mūsų organizmui reikia, tačiau mitybos specialistė Vaida Kurpienė įspėja, kad dažnas mūsų jos naudoja žymiai daugiau nei reikėtų. Pašnekovė sako, kad druskinės ant mūsų stalo iš viso neturėtų būti, nes gaminant maistą ir taip įdedame druskos, o jos juk gauname dar ir su pirktiniais produktais.

Nors druskos, ne taip kaip cukraus, mūsų organizmui reikia, tačiau mitybos specialistė Vaida Kurpienė įspėja, kad dažnas mūsų jos naudoja žymiai daugiau nei reikėtų. Pašnekovė sako, kad druskinės ant mūsų stalo iš viso neturėtų būti, nes gaminant maistą ir taip įdedame druskos, o jos juk gauname dar ir su pirktiniais produktais.

REKLAMA

„Pakankamai druskos mes jau gauname su maistu, jeigu esame visavalgiai. Gamindami mes tikrai dedame druską. Kitas dalykas – daug druskos yra raugintuose produktuose, silkėje, duonoje, jau nekalbant apie įvairiausius mėsos pusgaminius, koldūnus, konservus ir kitokius dalykus. Tokiu atveju net suvalgius mažą kiekį galima pasiekti ar net viršyti dienos normą“, – kalba V. Kurpienė.

Visą pokalbį apie druską žiūrėkite vaizdo įraše.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų