REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Šviesa (nuotr. Fotolia.com)

Dienos horoskopas:

40

Dienos horoskopas:

REKLAMA

Avinas

Gali atsinaujinti ryšiai su gerbėjais, simpatijomis. Galite kažkaip įsipareigoti. Pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, nes kur kas geriau jausitės, jeigu jus palaikys šalia esantys žmonės.

Tauras

Šiandien jums labai rūpės meilė, seksas, kunkuliuos aistros. Būkite supratingi, atidūs tiems, kuriuos mylite. Turėkite omenyje, kad pavojinga primygtinai reikalauti iš jų dar didesnio dėmesio, dovanų.

Dvyniai

Tęskite pradėtus darbus, būkite dėmesingesni aplinkiniams, kolegoms. Gali megztis aistringas romanas, pikantiška intriga. Rūpinkitės ne tik išoriniu savo įvaizdžiu bei gerove, bet ir vidiniu pasauliu.

Vėžys

Šiandien tiktų spręsti tarpasmeninius klausimus, tarpininkauti ir ieškotis tarpininkų, partnerių, dalyvauti konkurencinėje kovoje, aiškintis juridinius kazusus. Vakare būkite itin dėmesingi antrajai pusei ir psichologine, ir seksualine prasme.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite psichologiškai įžvalgūs, intuityvūs. Kažkas iš draugų gali klausti jūsų patarimo arba prašyti paskolos. Nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais, lūkesčiais. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

REKLAMA

Mergelė

Tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, mokslo planai, jų aptarimas. Iš toli esančio žmogaus galite gauti reikšmingą žinią. Tikėtinos romantiškos fantazijos, tačiau kartu pasireikš slaptas įtarumas.

Svarstyklės

Daugiausiai galvosite apie darbą, karjerą. Būsite linkę pasitikėti kitais, veikti išvien. Nusimato abipusiai naudingos rinkodaros perspektyvos, įtakingų asmenų palaikymas. Kita vertus, galite prisikurti ne visiškai realių iliuzijų.

Skorpionas

Šiandien geriau suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite atsiprašyti ir atleisti, rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Daugiau dėmesio norėsis skirti vaikams, artimiesiems. Ypatingų emocijų teiks meilė, draugystė.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti geradaris, nusiteikęs padėti išsikapstyti iš keblios padėties. Pasidomėkite, kokie motyvai už to slypi.

Ožiaragis

Gana harmoninga diena, toks dažniausiai bus ir jūsų nusiteikimas, ypač jeigu viskas slinks įprasta vaga. Regis, pagerės apetitas ir šiandien galite save palepinti beveik nevaržomai, nes organizmas reikalaus to, ko jam tikrai trūksta.

Vandenis

Šiandien verta pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą. Pokalbis su vadovu tikriausiai bus vaisingas. Tačiau nuolat jausite nervinę įtampą. Atpalaiduotų romantiškas meilės pasimatymas, maža šeimyninė pramoga.

Žuvys

Neblogai seksis, jeigu mėginsite užbaigti seniau pradėtus darbus. Tikėkitės susitikimų, ir ne tik dalykinių, bet ir smagesnių, žadančių nuotykius. Pravartu rimčiau pasimokyti, panaršyti po informacijos jūrą. Vakarą skirkite šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų