REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Per lietų prie baseino (nuotr. Fotolia.com)
5

Avinas

REKLAMA

Tikriausiai teks suktis kasdienių darbų verpete, aptarti ne kartą svarstytus klausimus. Būsite kūrybingi, nepakeičiami ir patikimi, ypač jei gausite deramą atlygį. Sumaniai vykdysite projektus, nuoširdžiai rūpinsitės augančia karta.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena turėtų būti produktyvi. Būsite nusiteikę uoliai padirbėti. Neblogai seksis tarpininkauti, advokatauti, spręsti kitų žmonių problemas. Regis, ir jumis kažkas rūpinsis, dovanos nuoširdžius jausmus.

REKLAMA

Dvyniai

Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, silpnybes, verčiau pasirūpinkite savais psichologiniais kompleksais, nesveikais įpročiais. Savikritika duos daugiau naudos nei kitų kritikavimas. Ir pinigus skaičiuokite savus, o ne kitų.

Vėžys

Gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją, arba kad atliktumėte neplanuotą darbą, vyktumėte į komandiruotę. Nenuvilkite tų, kurie jumis pasikliauja.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien jums gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje arba asmeniniuose santykiuose. Galbūt turėsite galimybę realiai išbandyti savo jėgas, žinias. Nenusišalinkite, jeigu vyks reikšmingi renginiai, susirinkimai.

Mergelė

Jeigu pašaliniai kontaktai neiškraipys dienotvarkės, turbūt padarysite darbelį, kuris leis pasipelnyti, užsitikrinti paramą, didesnį autoritetą ar pan. Palanku aiškintis senus nesutarimus, reguliuoti santykius.

Svarstyklės

Turėtų sektis, jeigu savo veikloje remiatės protu bei intuicija. Gali būti, kad kai kurios naujos idėjos praras prasmę, o senosios pasirodys realesnės ir naudingesnės. Tik nesiplėšykite ne pagal jėgas, patausokite save.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Diena bus kupina reikalų, kuriuos sėkmingai tvarkysite, ypač popiet. Nestokosite kūrybingumo, liežuvio aštrumo bei komercinio apsukrumo. Galite atnaujinti tam tikrus kontaktus ar neseniai nutrūkusią sutartį.

Šaulys

Šiandien jums bus aktualūs tiek savi, tiek kitų žmonių turto, pinigų, verslo reikalai. Tikėtina, kad darysite pajamų bei išlaidų apskaitą, planuosite reikiamus pirkinius. Galbūt kažkas pasiūlys įsigyti gerą daiktą.

Ožiaragis

Gali kilti impulsas mesti įgrisusius darbus ir užsiimti tuo, kas malonu arba ypatingai domina, jaudina. Būsite nusiteikę išlaidauti, kad nudžiugintumėte brangius jums žmones ar kažkam padarytumėte įspūdį.

REKLAMA

Vandenis

Jums norėsis daugiau jaukumo, tvarkos darbo bei namų aplinkoje. Tai priklauso tik nuo jūsų pastangų. Tačiau jei panorėsite keisti nepakeičiamus dalykus, tuomet veltui eikvosite jėgas ir lėšas.

Žuvys

Būsite dėmesingi, dosnūs, ypač savo vaikams ir mylimam žmogui, stengsitės įtikti, palepinti. Sėkmingai darbuositės kūrybos srityje, noriai sportuosite, o gal ir nevengsite nuotykių meilės fronte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų