REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinio tinklapio „YouTube“ tinklaraštininkė Tara Michelle pasidalino keliais patarimais, kurie lydi ją bene kiekvieną dieną.

Socialinio tinklapio „YouTube“ tinklaraštininkė Tara Michelle pasidalino keliais patarimais, kurie lydi ją bene kiekvieną dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Štai svarbiausios 7 stiliaus smulkmenos, kurias privalo žinoti kiekviena mergina. Galbūt šiuos dalykus jau žinote, galbūt – dar sužinosite. Bet tai visiška tiesa, kuri palengvins jūsų gyvenimą.

REKLAMA

1. Raudonas lūpdažis

Pasak Taros, nesvarbu, ar einate į susitikimą, paskaitas ar tiesiog prekybos centrą apsirengusios visiškai paprastai, raudonas lūpdažis leis jaustis gražiai ir pasitikėti savimi.

2. Dezodoranto žymės

„Dažniausiai nešioju tik baltas arba juodas palaidines. Todėl visada rūpinuosi, kad mano įvaizdžio nesugadintų baltos dezodoranto žymės“, - pasakoja blogerė.

3. Patogi avalynė

Tara žino – svarbiausia jaustis patogiai. Aukštakulniai dažnai sukelia nemažai problemų. Mergina sako, kad net ir paprastus batelius ar sportbačius galima suderinti su suknele, sijonu.

REKLAMA
REKLAMA

4. Drabužių lyginimas

Blogerė pasakoja, kad nemėgsta ilgai lyginti drabužių. Tad susiraukšlėjusias vietas ji ištiesina su plaukų tiesinimo žnyplėmis. Tiesa, Tara primena, jog temperatūra neturi būti per aukšta.

5. Keli rūbų sluoksniai

„Drabužių sluoksniavimas iš tiesų atrodo stilingai. Aš dažnai dėviu palaidinę, marškinius ir odinę striukę. Kaklą papuošiu kukliu papuošalu“, - pasakoja Tara.

6. Detalės

Mergina jau ne kartą įsitikino, kad net maža detalė visą aprangą gali paversti ypač stilinga. Pavyzdžiui, per ilgų marškinių galus surišus, o ne susikišus į kelnes, šie atrodys kur kas dailiau.

7. Ilgi džinsai

„Aš esu žema, todėl dažnai nerandu tinkamo ilgio džinsų. Visgi nenešu jų pas siuvėją, o pati per ilgus galus paraitoju. Tai primena retro stilių, ypač gražiai atrodo prie sportbačių“, - tvirtina Tara.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų