REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Merginos (nuotr. Fotolia.com)

Liepos 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

7

Liepos 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Šiandien pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo porai.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien dėl nieko nesijaudinkite: jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas, geriau jų neatidėti kitai savaitei.

Vėžys

Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Jūs vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jums daug kas matyti: suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų klaidos, o kur kaltas svetimas žioplumas. Bet dabar jums nereikia jokių patarėjų: reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Mergelė

Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje, kaip tik šiandien ir tikėtinos permainos. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Vakaras palankus susitikimams nebent su senais draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

Skorpionas

Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus: būsite stiprūs.

Šaulys

Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju savo sumanymą verta atidėti.

Ožiaragis

Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti, įsipareigoti.

REKLAMA

Vandenis

Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Siekite santarvės su vadovybe ir tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą.

Žuvys

Sėkmingas laikas: būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, bet du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų