REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio horoskopas: laukia įtempta diena

Birželio 17 horoskopas dvylikai zodiako ženklų

Birželio 17 horoskopas dvylikai zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas

Panašu, kad susikirs jūsų ir įtakingų asmenų interesai. Būkite taktiški. Subtiliai išsisukite nuo triukšmingos kompanijos, jei jums norisi vakarą leisti su šeima arba jei to pageidauja šeimos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tikriausiai daugiau eibių krės vaikai, todėl derėtų juos itin kontroliuoti, saugoti. Pavojinga veltis į avantiūras, spekuliacijas. Nežaiskite dvigubo žaidimo, jei nenorite prarasti gero draugo ar mylimo žmogaus, įžeisti artimųjų.

REKLAMA

Dvyniai

Rimčiau laikykitės saugumo technikos taisyklių, venkite konfliktinių situacijų. Galite privelti klaidų, prifantazuoti nebūtų dalykų, ypač jei neribosite svaigalų kiekio. Galbūt teks atsiprašinėti už savo pareiškimus ar poelgius.

Vėžys

Šiandien gali atsiskleisti nemalonus dalykas. Vertėtų pasitelkti į pagalbą savikontrolę ir diplomatiją, kad koks nors netinkamas jūsų poelgis nesutrikdytų svarbių santykių, nesukurtų naujų problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimas nuostolis, ypač jei esate investavę į abejotiną verslą. Regis, bus griežtai reikalaujama grąžinti skolą, sumokėti palūkanas, alimentus. Arba kaip tik užeis išlaidavimo priepuolis. Su partneriu galite susipykti dėl pinigų, pareigų.

Mergelė

Netikėtai gali atsirasti naujas užsiėmimas ar susidomėjimo objektas. Tačiau šeiminė situacija kels įtampą. Galbūt kažkur išvyks artimas žmogus, ir tai vers nerimauti.

Svarstyklės

Diena gali būti problemiška dėl padidėjusios emocinės įtampos, nesutarimų su šeimos nariais, kolegomis. Kažkuo neįtiksite, nervinsite aplinkinius, ypač jei nieko nepaisydami savaip planuosite reikalus bei šio vakaro laisvalaikį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Daug rūpesčių, nepatikimi partneriai, nesusipratimai, neaiški situacija darbe ir asmeniniame gyvenime vers nerimauti, blaškytis. Geriau jausitės, jeigu turite tvirtą komandą ir aiškius siekius. Galima nelaukta naujiena ar avantiūra.

Šaulys

Šiandien nesiseks bendrauti, viskas kris iš rankų. Jus erzins nepriimtini reikalavimai, apribojimai. Galite sulaukti kritikos arba teks aiškintis dėl savo poelgių etiškumo. Reikėtų būti atidesniems vertinant gautą informaciją - ji gali būti netiksli.

Ožiaragis

Dauguma dalykų, kuriais šiandien užsiimsite, reikalaus didelės psichologinės įtampos ir tolerancijos. Atsikratykite baimės, susijusios su darbu, pragyvenimu. Būkite tikri, kad išeitį surasite, kad ir kas nutiktų.

REKLAMA

Vandenis

Galite pajusti nusivylimą savo kūrybiniais arba komerciniais sugebėjimais. Neišlaidaukite, neskolinkite, neinvestuokite. Šilčiau reaguokite į partnerius, mylimus žmones. Tuomet jums gali pavykti sureguliuoti ir pagerinti santykius, reikalus.

Žuvys

Reikės skubėti, daug bendrauti. Svarbu konkrečiai susiplanuoti laiką, kad spėtumėte atlikti užsibrėžtus darbus. Venkite reikalų, užsiėmimų, kurie gali pernelyg išvarginti ar užsitęsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų