REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Laiminga mergina (nuotr. Fotolia.com)

Šeštadienio horoskopas neleis nuobodžiauti: kas jūsų laukia šį savaitgalį?

Gegužės 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

39

Gegužės 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Rūpesčių ir įtampos kupina diena. Dalykiniai, verslo pokalbiai gali pakrypti netikėta linkme. Panašu, kad skubėsite pulti, kad tik nereikėtų gintis. Galite gauti pajamų iš komercijos, ankstesnio įdirbio, tačiau gresia finansinės provokacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikėtina aktyvi veikla, susijusi su mokslu, visuomene. Galbūt pradėsite diegti perspektyvias naujoves pasiremdami specialistų patarimais. Jei laukiate laiško iš užsienio, nebūtinai jis bus toks, kokio tikitės.

REKLAMA

Dvyniai Turėsite tiek pareigų ir darbų, kad lyg išganymo lauksite atokvėpio ir romantikos. Tikėtini viršvalandžiai darbe, buities našta namuose. Galbūt teks ką nors įrodinėti kolektyvui ar visuomenei.

Vėžys Būsite aktyvūs ir puikiai jausitės, jeigu galėsite pasireikšti visuomeninėje veikloje, kūrybiniuose projektuose. Tik nepulkite kelti triukšmo, jeigu kokio kolektyvo nario ar mylimo žmogaus elgesys pasirodys šiek tiek įtartinas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jums reikės dvasinės ramybės, atsipalaidavimo, poilsio, o jei esate įsimylėję - intymumo, paslapčių. Bus geriau, jei pernelyg nesivadovausite iliuzijomis ir jausite atsakomybę už tai, ką slapta rezgate.

Mergelė Tikėtini smulkūs nesklandumai reikaluose, tačiau dėl didelio jūsų emocionalumo, jautrumo net menka problemėlė atrodys didžiulė. Viską įmanoma išspręsti, susiimkite. Būkite subtilesni meilės fronte, nekelkite ultimatumų.

Populiariausia dienos galerija:

Svarstyklės Tik tuo atveju, jeigu nuoširdžiai sieksite tarpusavio supratimo, gerovės ne tik sau, ši diena jūsų nenuvils. Kita vertus, dėl nusižengimo taisyklėms gali tekti mokėti baudą arba delspinigius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Diena bus kupina kontaktų su artimos aplinkos žmonėmis ar netgi debatų su internetiniais komentatoriais. Regis, jums norėsis pabėgti nuo sunkių darbų ir sudėtingų santykių į ten, kur galima bet ką malti liežuviu ir jaustis suprastiems.

Šaulys Galite jaustis susidūrę su neteisybe, kitų "kurtumu". Deja, neteisieji šiandien bus šiek tiek pajėgesni apginti savo pozicijas. Tinkamai elkitės su buitine technika, kompiuterine įranga. Daug dėmesio, išlaidų reikalaus šeima.

Ožiaragis Diena bus nenuobodi. Tikėtinas jaudinamas susitikimas su senu draugu ar simpatija. Turbūt ryšitės užsiminti apie savo norus ir planus tiems, nuo kurių galėtų priklausyti jų išsipildymas. Ne pats geriausias metas, bet galima pamėginti.

REKLAMA

Vandenis Šiandien darbe būkite apdairesni, aklai nepriimkite naujovių, išklausykite įvairias nuomones. Galite susidurti su kliūtimis tvarkydami ūkinius, techninius reikalus, norite gauti labdarą ar greitą, nebrangią sveikatos paslaugą.

Žuvys Pasistenkite, kad ši diena būtų kuo ramesnė. Užsiimkite kultūrine ir intelektualia veikla, pagarbiai elkitės su kitais žmonėmis. Gali būti, kad patinkančiam arba įtakingam asmeniui padarysite stiprų įspūdį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų