REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Brittany Perille Yobe dėl tobulo kūno sportuoja 12 kartų per savaitę (nuotr. Instagram)

Dėl sporto tiesiog pakvaišusi asmeninė trenerė Brittany Perille Yobe iš Kalifornijos (JAV) per pastaruosius kelerius metus internete subūrė tikrą savo gerbėjų armiją.

36

Dėl sporto tiesiog pakvaišusi asmeninė trenerė Brittany Perille Yobe iš Kalifornijos (JAV) per pastaruosius kelerius metus internete subūrė tikrą savo gerbėjų armiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Socialiniame tinkle „Instagram“ jos nuotraukas ir treniruočių vaizdo įrašus nuolat seka daugiau kaip 708 tūkst. internautų. O tokį populiarumą jai užsitarnauti padėjo ne kas kita, o... tobulas užpakaliukas.

REKLAMA

Dabar Brittany atskleidė, kiek iš tiesų pastangų jai kainuoja jos tobulas kūnas.

Portalui cosmopolitan.com ji prisipažino. kad nemažai žmonių ją įtarinėja savo kūną pagražinus plastinėmis operacijomis: „Yra gana nemažai žmonių, kurie netiki [kad mano kūnas natūralus]. Tai atvėrė man akis, nes iki tol nesusimąsčiau, jog mano progresas buvo toks ryškus. Aš diena po dienos skelbiu vaizdo įrašus su treniruočių pratimais, kad parodyčiau žmonėms: nors genetika nemažai lemia, kokio dydžio jūsų sėdmenų raumenys, tikrai įmanoma juos pastebimai užsiauginti sportuojant.“

REKLAMA
REKLAMA

„Užpakaliuko karalienė“ sporto salėje pluša 12 kartų per savaitę: 6 dienas po du kartus kasdien. Vien tik sėdmenims ji skiria tris maždaug valandos ir 15 minučių trukmės treniruotes per savaitę: „atlieku maždaug 10 skirtingų pratimų sėdmenų raumenims, treniruodama juos iš skirtingų pusių.“

Rytais ji įprastai dirba su svoriais, o popiet grįžta į sporto salę ir 30-45 minučių skiria kardio treniruotėms, taip pat užsiima joga ir daro įvairius tempimo pratimus, kurie padeda atpalaiduoti išvargintus raumenis ir išvengti jų skausmo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Laikausi šio sporto režimo – dukart per dieną, šešias dienas per savaitę – bet kasdien treniruoju skirtingas raumenų grupes. Kartais einu sporto salę ir sekmadienį, bet tada darau tik tempimo pratimus.“

Taip pat mergina laikosi ir griežtos dietos, kurioje – daug baltymų kokteilių ir batonėlių, vištienos bei kininių kopūstų. Ji pripažįsta, kad dažnai valgo tokius pat patiekalus.

„Ryte prieš eidama į sporto salę suvalgau baltymų batonėlį ir išgeriu multivitaminų. Po treniruotės išgeriu baltymų kokteilį ir suvalgau babaną. Pietums valgau vištieną su ryžiais ir kininiais kopūstais. Prieš antrąją treniruotę užkandu ryžių paplotėlių su trupučiu žemės riešutų sviesto, o po jos išgeriu kokteilį su amino rūgštimis. Vakarienei valgau dar vištienos su saldžiosiomis bulvėmis ir kininiais kopūstais. Tada sukramsnoju dar vieną baltymų batonėlį arba išgeriu nedidelį baltymų kokteilį. Taip pat prieš eidama miegoti (arba jau gulėdama lovoje) suvalgau lėtai virškinamų baltymų – dažniausiai graikiško jogurto, kad mano kūnas miegant nepritrūktų maisto medžiagų ir nepradėtų jų semtis skaidydamas raumenis. Mano dieta – labai monotoniška: laikausi mitybos plano, kuris yra sudarytas man ir užtikrina, kad mano kūnas gautų reikiamą riebalų, baltymų ir angliavandenių kiekį“, – pasakojo B. Perille Yobe.

REKLAMA

Kai valgo ne namuose, mergina stengiasi rinktis tokias kavines ir restoranus, kurie gali pasiūlyti panašius patiekalus į jos įprastai valgomą maistą. „Taip pat kartą per savaitę pasilepinu maistu. Mano silpnybė – pica. Galėčiau ją valgyti ir valgyti. Kai žinau, kad kitą dieną valgysiu picą, sporto salėje plušu dar labiau. Tai maisto skonį padaro dar geresnį!“, – sako tobulo užpakaliuko savininkė Brittany Perille Yobe.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų