REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
VItalijus Cololo (nuotr. Fotodiena.lt)

Prieš daug metų net 34 kilogramus numetęs laidų ir renginių vedėjas Vitalijus Cololo artėjant vasarai bando dar labiau sumažinti formas. Nors žinomas vyras pripažįsta, kad draugai manė, jog svoris grįš, Vitalijus kilogramus metė maloniai, smagiai, nors laikėsi vos kelių pagrindinių taisyklių.

64

Prieš daug metų net 34 kilogramus numetęs laidų ir renginių vedėjas Vitalijus Cololo artėjant vasarai bando dar labiau sumažinti formas. Nors žinomas vyras pripažįsta, kad draugai manė, jog svoris grįš, Vitalijus kilogramus metė maloniai, smagiai, nors laikėsi vos kelių pagrindinių taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mesti svorį man buvo gera, o ir viską dariau teisingai, nes jis negrįžo. Tik nemeskite daug kilogramų – labai brangiai kainuoja pasikeisti drabužius“,  – juokauja Vitalijus ir tik tv3.lt sutinka išduoti sėkmingų pokyčių taisykles.

REKLAMA

– Kaip jums pasisekė numesti tiek kilogramų?

– Taisyklės labai paprastos. Rytais geriausia valgyti sočiai, tačiau rinktis tokius produktus: kruopas, ryžius, vaisius ir riešutus. Per pietus valgykite viską, kas skanu. Riebesnį maistą ir saldumynus patartina valgyti iki antros valandos popiet, o vakare valgykite viską, kas turi akis ir yra gyva. Tai – salotos, daržovės, mėsa.

Stengiuosi laikytis maisto taisyklių, tačiau, kaip visada sakau, niekada neatsisakysiu maisto kaip malonumo. Gyvenimas nėra jau toks ilgas, tai geriau metais sutrumpinti, bet valgyti ne tik salotos lapą. Aš patepčiau jį medaus, garstyčių ir citrinos sulčių padažu, užsidėčiau lašišos, varškės (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA

– Galbūt mitybos tradicijos gajos šeimoje?

– Šeimoje yra įprasta sėdėti šalia maisto nukrauto stalo, tačiau tavęs niekas neverčia valgyti. Gali paragauti visų gausaus graikiško stalo patiekalų, tačiau užteks vos po šaukštelį.

– Ar bandėte kreiptis pagalbos pas profesionalius mitybos specialistus?

– Taip, ir išmokau, kad reikia valgyti kuo įvairesnį maistą, nes tuomet organizmas veikia. Pasak dietologų, naudinga valgyti kas 3-4 valandas, tačiau nemeluosiu, kad man tokio režimo laikytis pavyksta ne visada. Nesilaikau griežtų taisyklių, tačiau norint rezultatų, reikia stebėti savo mitybą, nors siūlau nebijoti improvizuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Kas padėjo įgyti valios?

– Tai nuo pat mažumės turi daryti tėvai. Pavyzdžiui, manęs tėvai niekada nekeldavo į mokyklą, tad jei nelipdavau, tėtis nesidrovėjo manęs apipilti vandeniu. Esu išmokytas eiti į dušą tiek ryte, tiek vakare, tad man keista, kad kai kurie žmonės neturi tokių įpročių. Taip pat kasdien valandą prieš miegą išvėdinu kambarį, kad miegotume deguonies kupiname kambaryje. Tai nėra keistos taisyklės, tačiau jos labai greitai tampa tapo sveikesnio gyvenimo dalimi.

– Žinau, kad pats gaminate maistą. Tai kokių turite taisyklių?

– Aš ieškau skanesnių patiekalų, tačiau labai mėgstu garų puode gamintą maistą. Labai sunku pasakyti, kas yra sveikas maistas, nes mokslininkai ilgai įrodinėjo, kad virtose morkos gausu cukraus. Visai neseniai įrodė, kad jos yra daug sveikesnės už žalias, ypač, jei yra naktį palaikai šaldytuve. Taip pat dabar sakoma, kad dabar kavą labai sveika gerti, tad labiausiai patariu klausytis savo organizmo.

REKLAMA

– Pramogų pasaulio atstovai neturi pastovaus grafiko, tad kaip tuomet sekasi išlaikyti sveiką gyvenimo būdą?

– Tenka dirbti iki išnaktų, tad su savimi nešiojuosi proteininius batonėlius. Bandau pamaitinti organizmą, kad nereiktų „žarnai žarnos ryti“ (juokiasi). Taip pat automobilyje turiu obuolių, saldainių, tačiau didesnė problema buvo atsisakyti sustojimų degalinėse.

Labai laukiu vasaros, nes ją leidžiame sode, kur gausu savo užaugintų salotų, daržovių. Svarbiausia, kad maistas turi būti ne tik gražus, bet ir seksualus. Guli jautienos išpjova – graži, raumeninga, tai tikrai mieliau rinktis ją, nei riebaluose besivartantį Kijevo kotletą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų