REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Diena bus gana šeimyniška. Noriai bendrausite, susitiksite su senais draugais, giminaičiais arba apie juos galvosite, prisiminsite. Išgirstos naujienos bei numatomos naujovės veiks stimuliuojamai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Sulauksite dėmesio, komplimentų, ir patys kitus kažkuo nudžiuginsite. Įvyks arba bus planuojamas meilės pasimatymas. Regis, bus proga geriau pažinti dominantį asmenį arba patiems pademonstruoti iškalbą, humorą, talentus.

REKLAMA

Dvyniai Seksis reikalai, kuriuos galima sutvarkyti kalbantis telefonu arba atliekant raštu. Tikriausiai šiandien aplinkinius nustebinsite pagerėjusia savo išvaizda, kūrybiškumu, puikiu darbo organizavimu.

Vėžys Šiandieniai kontaktai, nors ir bus įtempti, gali sukelti protingų minčių, padėti apsispręsti svarbiu klausimu. Seksis glaistyti buvusius nesutarimus. Pagalvokite apie tai, kaip savo gyvenimo svajones priartinti prie tikrovės.

Liūtas Gana apsukriai tvarkysite finansinius reikalus. Galite tikėtis naudingų susitikimų, intriguojamų pokalbių, pasiūlymų. Jeigu išdrįsite paskirti romantišką pasimatymą, jis bus aistringas ir nepamirštamas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su naujais arba senais pažįstamais, tik apie tai tegalvosite. Galbūt nutolsite nuo namų nemažą atstumą, kad kažką aplankytume, pamatytumėte ar dalyvautumėte tarptautiniame renginyje.

Svarstyklės Tikriausiai ši diena bus gana įtempta, nes užgrius skubus darbas. Arba teks bendrauti su politikais, valdininkais. Regis, jums seksis ginti savo nuomonę ir interesus.

Skorpionas Regis, savo draugiškumu šiandien visus užkrėsite gera nuotaika, būsite kompanijos siela. Savo ruožtu, draugiški pokalbiai gali padėti jums pakreipti kažkokius įvykius palankesne linkme, susitarti dėl kolektyvinio projekto ar renginio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tai susikaupimo diena, tinkama meninei veiklai, dvasinėms praktikoms. Jos tarsi pakylės sielą, leis į daug ką pažvelgti kitu žvilgsniu. Įdomių išgyvenimų teiks slapti flirtai, meilė, ypač jei jus dominantis asmuo kupinas paslapčių.

Ožiaragis Gali pasitaikyti įvykių, kontaktų, išmušančių iš pusiausvyros, keičiančių planus. Tačiau jums gali pavykti susitarti dėl svarbaus praktinio reikalo, verslo sutarties ar darbui, įsidarbinimui, kelionei reikalingos informacijos.

Vandenis Aktyvi, produktyvi diena. Turbūt susitiksite su senu bičiuliu ar gerbėju. Pravartu konkrečiai aptarti tai, kas susiję su pinigais, nuosavybe, komerciniais susitarimais. Jei rimtai ieškosite verslo sprendimo, tikėtina, kad rasite.

Žuvys Šiandien neblogai seksis tvarkyti reikalus telefonu, elektroniniu paštu arba su žiniasklaidos pagalba. Galite gauti aktualią informaciją. Neblogas metas išvykai, pasimatymui, viešnagei, bendravimui su giminėmis, kaimynais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų