REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
„Išsipildymo akcijos“ koncerte Marijono Mikutavičiaus ir talentingiausių Lietuvos vaikų pokalbiai  (nuotr. Organizatorių)

Šį šeštadienį Kauno miesto rotušės aikštėje pristatytos tryliktosios TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ ligoniukų istorijos bei įžiebtas gerumo ir vilties simbolis – Šv. Kalėdų eglė.

9

Šį šeštadienį Kauno miesto rotušės aikštėje pristatytos tryliktosios TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ ligoniukų istorijos bei įžiebtas gerumo ir vilties simbolis – Šv. Kalėdų eglė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaukų šeštadienio vakarą Kauno rotušės aikštėje šurmuliavo kauniečiai ir miesto svečiai, neabejingi likimo nuskriaustiems vaikučiams. Kartu su renginio vedėjais, Marijonu Mikutavičiumi ir Indre Kavaliauskaite, bei TV3 televizijos žiūrovais jie sukūrė ypatingą stebuklą – paaukojo beveik 136 tūkstančius eurų. Aukojimas dar tęsiasi, o visą suaukotą sumą galima sužinoti apslankius portale www.issipildymoakcija.lt

REKLAMA

Renginio metu talentingi vaikai pristatė septynias „Išsipildymo akcijos“ istorijas ir vaikučius, kuriems labai reikia visų mūsų pagalbos: Sofiją, Artūrą, Faustą, Mantilę, Luką, Gretą, Gabrielę ir Naglį. M. Mikutavičius bendravo su jaunaisiais Lietuvos talentais apie laimę, šachmatus, griežimą smuiku ir jų naujuosius draugus – „Išsipildymo akcijos“ herojus. Europos sąjungos šachmatų čempionas savo amžiaus grupėje Augustas nesutriko ir priėmė paramos koncerto vedėjo iššūkį sužaisti šachmatais bei trumpai pagalvojęs apie M. Mikutavičiaus klausimą, ko jis palinkėtų visiems pasaulio žmonėms, atsakė – gėrio.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes visi sergame gripu ir todėl mums lengviau. Mūsų daug ir mes radome būdus, kaip su tuo kovoti. Mes operuojame apendicitus, gipsuojame rankas bei kojas ir mums lengviau. Mūsų daug ir mes žinome, kaip vieni kitiems padėti. Bet yra žmonių, kurių ligos išskirtinės, jos retos ir daugeliui nežinomos, nepastebimos. Jie vieniši su savo nelaimėmis skausmo šešėliuose. Jie pamiršti. Jie tarsi iškritę iš bendros istorijos. Tarsi išplėštas lapas iš visų mūsų gyvenimo. Ir tai neteisinga. Jie mūsų žmonės ir „Išsipildymo akcija“ nori juos susigrąžinti, ir jei įmanoma, padėti“,– sakė M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginės transliacijos metu gražiausius pasirodymus vaikučiams ir žiūrovams dovanojo Linas Adomaitis ir choras „Jaunystė“, Ovidijus Vyšniauskas, Merūnas, Laura ir vaikų choras, o dainininkas Stano kartu su TV pagalbos gelbėtoja Gerda Stiklickiene dovanojo specialiai „Išsipildymo akcijai“ parašytą dainą „Kai mes išmoksime skrist“.

Nelikime abejingi mažiesiems ligoniukams, kuriems mūsų visų pagalbos reikia labiausiai. Kviečiame aukoti skambinant arba siunčiant SMS, įrašant žodį VAIKAMS trumpaisiais telefono numeriais:

1890 – auka 1 euras

1891 – auka 2 eurai

1892 – auka 3 eurai

Norėdami paaukoti didesnę sumą, apsilankykite www.issipildymoakcija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų