REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio horoskopas: ši diena puiki, bet neskubinkite įvykių

Nors vakarai tamsūs, o vėjas kasdien vis primena, kad artėja žiema, žvaigždės teigia, jog reikėtų įkvėpti pozityvumo, tačiau niekur neskubėkite, nebandykite atbaidyti sėkmės.

Nors vakarai tamsūs, o vėjas kasdien vis primena, kad artėja žiema, žvaigždės teigia, jog reikėtų įkvėpti pozityvumo, tačiau niekur neskubėkite, nebandykite atbaidyti sėkmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Neskubėkite dirbdami ar priimdami svarbų sprendimą – galite rimtai suklysti. Būkite apdairesni vairuodami, nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais.

REKLAMA

Tauras

Jei patiems nepavyks sutvarkyti svarbaus reikalo, ieškokite pagalbininkų. Tai gera diena susitikti su dalykiniais partneriais, užmegzti bendradarbiavimą, tik nebūkite ambicingi ar užsispyrę.

Dvyniai

Nors būsite linkę nervintis, problemas mėginkite spręsti gražiuoju, nieko nežemindami. Jei konfliktas išsispręs ne jūsų naudai ir užvirs pyktis, gerai apgalvokite, kas įvyko, nes artimiausiu metu tai ims kartotis ir sukels rūpesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nors ši diena puiki, neskubinkite įvykių. Tinkamas metas plėsti veiklą, investuoti į naują darbo techniką. Būkite dosnūs – dovanos atsipirks. Neblogas laikas priminti užmaršiam draugui (giminaičiui, kaimynui, kolegai) apie skolos grąžinimą.

Liūtas

Dalykinė sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų profesionalumo, bet ir nuo mokėjimo gerai atrodyti, pasitikėti savimi.

Mergelė

Neskubinkite įvykių. Jei dabar kas nors nesiseka, trūksta pinigų, kreipkitės į draugus – jie pagelbės ir morališkai, ir finansiškai. Gera diena teikti dovaną vyresniems ar viršesniems už jus asmenims, ypač tėvams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Imkitės nesvarbių, nesudėtingų, nevarginančių darbų – tegu jūsų partneriai užsiima problemų sprendimu. Svarbų reikalą verta atidėti. Šiandien galimos traumos ar nesėkmės dėl išsiblaškymo, nuovargio ar netikusios nuotaikos.

Skorpionas

Ginkite savo interesus diplomatiškai, neatviraukite apie finansinius reikalus – kas nors tai gali panaudoti nedorais tikslais. Netikėkite pasiūlymais lengvai užsidirbti, pasisaugokite aferistų. Ypač jums ši diena netikusi pinigus leisti, skolinti, investuoti.

Šaulys

Tinka spręsti finansines problemas – ieškokite naujo darbo, naujo užsakymo. Nepamirškite, kad šiandien daug ką lems jūsų profesionalumas, todėl nesikuklinkite, mokėkite pasigirti savo gabumais, mokėjimu, nuopelnais.

REKLAMA

Ožiaragis

Būkite atidūs, kad nieko svarbaus nepraleistumėte nei pro akis, nei pro ausis. Aplinkinių pastabos ir patarimai, nuomonė bus vertingi. Puikus laikas ieškoti konfidencialios informacijos, dalykiniams susitikimams, pasitarimams.

Vandenis

Iki vakaro – ne jūsų laikas, teks laukti, stebėti. Tai, ką dabar darote, bus naudinga, bet ne iškart. Nebijokite nesėkmių, priverstinio reikalų atidėjimo – tai į naudą. Tinka įsigyti seniai planuotą daiktą namams.

Žuvys

Optimizmo pakaks, bet šios dienos naujienos, pokalbiai ir pažadai neduos greitų rezultatų. Jei jums reikia išspręsti kokią nors materialinę problemą, atidėkite tai kitos savaitės viduriui. Santykiuose su mylimu žmogumi neskubinkite įvykių.

Parengta pagal www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų