REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio horoskopas: ramybės ir emocijų audrų dvikova!

Sekmadienis, kaip ir priklauso, turėtų būti ramybės diena. Tą žada šiandienai ir žvaigždės daugeliui horoskopo ženklų.

Sekmadienis, kaip ir priklauso, turėtų būti ramybės diena. Tą žada šiandienai ir žvaigždės daugeliui horoskopo ženklų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Lengvai ir paprastai tvarkysite reikalus, dėl visko susitarsite. Aplinkiniai jums pritars, jus palaikys. Vakarop reikėtų atsiriboti nuo svetimų ir jums nemalonių asmenų: būsite neobjektyvūs, neatsargūs – galite pasakyti tai, ko nereikėtų, įsivelti į konfliktą.

REKLAMA

Tauras

Neskubėkite – ramiai stebėkite, kas aplink jus vyksta. Šiandien galite sužinoti tai, kas nuo jūsų buvo slepiama, susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte.

Dvyniai

Pirmoji dienos pusė sėkminga svarbiems susitikimams, kelionėms. Vėliau nevertėtų reikšti nuomonės – susilaikykite nuo patarimų. Vakaras nepalankus vykti į svečius ar ką nors kviestis į namus.

Vėžys

Rami diena. Labai palanki kontaktams su senais žmonėmis.

Liūtas

Pirmą dienos pusę gana aiškiai orientuositės situacijoje, vėliau būsite pernelyg emocingi, neobjektyvūs, priklausomi nuo draugų nuomonės, nors ji nebūtinai bus teisinga.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nepalanki diena. Netvarkykite skubių reikalų, nesiimkite nieko nauja, sunkaus. Nebūkite patiklūs: labiau saugokite paslaptis ir pinigus. Esminį dėmesį skirkite šeimai.

Svarstyklės

Rytą galimas geras posūkis sprendžiant reikalus. Tik vakare nieko nesugadinkite, nes jis nepalankus, ypač moterims – dėl tuščių ambicijų ar dėl kieno nors blogos valios galite susipykti su mylimu žmogumi.

Skorpionas

Puiki diena teatralams, sportuojantiems žmonėms. Gali apimti gilūs filosofiniai apmąstymai apie būtį, gyvenimo prasmę.

Šaulys

Ganėtinai veiklūs būsite pirmąją dienos pusę. Vakare neverta ko nors pirkti, bus svarbu ir atsargiau važinėti automobiliu, derėtų pasisaugoti vagių. Venkite ginčų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Reikalai strigs dėl dalykų, kurių negalėsite kontroliuoti. Tik labai neliūdėkite – problemos neilgalaikės. Vakarą geriausia praleisti namie. Pasistenkite pamiršti visus rūpesčius, nuoskaudas. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Vandenis

Iki pietų neblogas laikas, tad tiks ir tvarkyti reikalus, ir spręsti bendravimo problemas. Vakarop avantiūrų venkite, stenkitės nepažeisti įstatymų, taisyklių, susitarimų.

Žuvys

Būsite darbingi, pavyks atlikti tai, ką buvote uždelsę. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, jūsų laukia itin sunki savaitė. Antrąją dienos pusę, o ypač vakare, būkite atidesni sveikatai.

Parengta pagal www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų