REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ramus, pasyvus metas. Vienatvėje mintys taps aiškesnės ir nuoseklesnės. Galbūt pervertinsite kai ką svarbaus asmeniniame gyvenime? Tai sunki diena – pasistenkite labiau atsiriboti nuo tuščių rūpesčių ar svarbių reikalų. Rytdiena bus palankesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pirmoje vietoje turėtų būti artimųjų interesai. Pamąstykite, ar iš tiesų rūpinatės savo šeima, ar tai tik deklaracija?

REKLAMA

Dvyniai Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas. Šiuo metu esate nepakantūs ir dirglūs, gal verta pailsėti?

Vėžys Nesišvaistykite pažadais, venkite atsitiktinių žmonių. Geriau nepasirašyti svarbių dokumentų. Pasisaugokite vagysčių viešajame transporte, prekyvietėse.

Liūtas Venkite ginčų su vadovu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais ir savo tėvais – šiuo metu nieko neįrodysite. Neskubėkite, nesiimkite daug darbų iškart – greitai pavargsite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Labiau seksis tiems, kurių darbas kūrybinis, kurie užsiima individualia veikla. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, beje, jie bus linkę nepasiduoti griežtam auklėjimui, tad šiuo metu laimėsite tik tiek, kiek geruoju susitarsite.

Svarstyklės Siekite veikti planingiau ir atsiribokite nuo nereikalingų darbų. Stenkitės nepervargti ir nesinervinti dėl smulkmenų. Didesnė mažų klaidų, netikslumų dirbant, nesusipratimų su kolegomis tikimybė.

Skorpionas Nepraraskite objektyvumo ir saiko. Tai pagelbės ne tiktai jums, bet ir aplinkiniams. Gali tekti kitus sutaikyti, paguosti, atjausti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Dar viena nepalanki diena, po kurios kitos nebebus tokios niūrios. Saugokite savo sveikatą ir pinigus.

Ožiaragis Netikėtai galite rasti neblogą išeitį, sutikti patikimą pagalbininką. Vis dėlto būkite atsargesni susidūrę su užsieniečiais, kaip ir jų skleidžiamomis idėjomis.

Vandenis Venkite didelės atsakomybės ir dalykinių konfliktų. Pasistenkite derintis prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti kitam mėnesiui.

Žuvys Gali kilti noras į viską ranka numoti. Tačiau jums reikia tik kai ką pakeisti, o visa kita savaime susitvarkys mėnesio pabaigoje ar kito pradžioje. Aiškinkitės nuostolių versle priežastis ar vagystę.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų