REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

Būkite lankstūs, jei norite pasiekti kažką savo. Būkite pasiruošę netikėtumams ir situacijoms, kai reikės priimti greitą sprendimą. Venkite vietų, kur renkasi daug žmonių – vargu, ar čia jausitės komfortiškai. Rinkitės ramesnes pramogas.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Jei kelionė neplanuota – tai bus laiko švaistymas, nes net ir planuotos kelionės metu galimi nemalonumai. Tiesa, rimtų problemų vis dėl to išvengsite, o dėl savo išradingumo netgi galite susiklosčiusias aplinkybes paversti sau naudingomis.

REKLAMA

Dvyniai

Labai daug įdomių pažinčių nusimato. Jūsų gyvybinis potencialas pakankamai aukštas, o žavesys – stulbinantis, todėl būsite dėmesio centre. Palankus laikas užsiimti šeimyniniais reikalais, spręsti buitinius klausimus.

Vėžys

Neturėsite didesnių problemų, įvykiai jus džiugins, o netikėtumai bus tik malonūs. Nauji pažįstami įvertins jūsų atvirumą ir nuoširdumą. Palankus laikas sustiprinti senus santykius arba susitaikyti po išsiskyrimo, tačiau nereikėtų galvoti vien tik apie praeitį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neišvengsite sunkumų, tiesa, jie bus labai smulkūs, tad įveiksite juos bematant. Palanku apsipirkti arba planuoti savo išlaidas. Taip pat išvykti į pramogines keliones, išvykas. Tik venkite profesinių reikalų ar komandiruočių. Atsargiai bendraukite su mažai pažįstamais žmonėmis.

Mergelė

Atsivers gana didelės galimybės, tačiau nemalonių siurprizų pavyks išvengti. Išsaugosite gerą nuotaiką, džiugins bendravimas su aplinkiniais ir mylimu žmogumi. Palanku spręsti buitines problemas, įsigyti brangius daiktus, baldus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Nukreipkite savo energiją reikiama linkme ir sveikai įvertinkite savo galimybes. Jokiais būdais neimkite atsakomybės, jei negalėsite jos išpildyti. Galimi romantiniai nuotykiai: draugiški santykiai gali peraugti į meilės.

Skorpionas

Palankus laikas užmegzti naujas pažintis ir rengti susitikimus, tik nebūkite lengvabūdiški ir atsakingai rinkitės pramogas, nesilankykite abejotinose įstaigose. Būkite atsargūs ir kelionių metu, galimi trukdžiai dėl dokumentų.

Šaulys

Gana sudėtingas ir varginantis laikas. Tik neužsiimkite spręsti svetimų problemų – jūs ir taip turėsite pakankamai savo bėdų, kurios taip pat reikalauja jūsų dėmesio. Skirkite daugiau laiko draugams, neatmeskite jų siūlomos pagalbos.

REKLAMA

Ožiaragis

Jokiais būdais nebandykite pakeisti situacijos: geriau pasinaudokite palankiomis aplinkybėmis, būkite lankstūs. Bet kokių susitikimų metu jums pagelbės intuicija – klausykite jos, nes būtent ji ir padės priimti labai svarbius sprendimus.

Vandenis

Kuo daugiau dėmesio skirkite savo grožiui, nebijokite eksperimentuoti su įvaizdžiu. Elkitės ekstravagantiškai, ir net nepastebėsite, kai subursite aplink save naudingų žmonių kompaniją. Atsiras naujų pažįstamų, naujų interesų.

Žuvys

Deja, šis savaitgalis ne itin tinkamas pramogoms. Gyvybinis potencialas bus sumažėjęs, tad mažinkite bet kokius krūvius. Nuotaika nebus stabili. Tačiau tai nereiškia, kad reikia riboti bendravimą, ypač su draugais, artimaisiais, vystykite romantinius santykius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų